Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van olyan rádió alkalmazás...

Van olyan rádió alkalmazás ami offline is működik?

Figyelt kérdés

Ha igen, elmondanátok melyik? Hol lehet letölteni telefonra?

Van alapból is offline rádió a telefonomon, de állandóan zúg némelyik állomás. A Retrót be lehet fogni rendesen, de a Rádió1-et nem. (Serceg, zúg) Én általában a Rádió1-et szoktam hallgatni és pont az zúg nagyon! Ha ez segít, Android telefonom van.

2021. jan. 26. 09:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnos nincs olyan alkalmazás, amely internet, és fülhallgató nélkül is működik.

Olyan van, amihez nem kell fülhallgató, mert net segítségével működik, és olyan is van, amelyhez nincs szükség internet kapcsolatra, mert a fülhallgatót használja antennaként.

2021. jan. 26. 09:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Én fülhallgatóval szoktam hallgatni az offline rádiót, de úgy is zúg. :O
2021. jan. 26. 09:54
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos nincs. Vagy internet, vagy antenna kell. Sajnos ami a telefonban van antenna, egyrészt kevés, másrészt nem arra van kitalálva, ezért a fülhallgató szolgál antennaként.
2021. jan. 26. 09:57
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

És miért nem hallgatsz rádiót online?

Talán nincs elegendő adatkereted?

Csak azért kérdezem, mert ha online hallgatnál rádiót, akkor nem zúgna, és minden tökéletes minőségben menne.

Itt tudod hallgatni a rádió 1-et:

[link]

2021. jan. 26. 10:00
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

Az amúgy sem offline rádió..

Max beépített hardveres rádió..

Játékok vannak offline,meg online...

2021. jan. 26. 10:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Szoktam online hallgatni rádiót le van töltve a Simple Radio. Meg van egy magnónk, általában azon. De ha éppen nincs Wifi, akkor jól jönne egy rádió a telefonomon, amit csak én hallok fülhallgatóval.
2021. jan. 26. 10:31
 7/8 Wadmalac ***** válasza:
2021. jan. 26. 11:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hangosítod ki a rádiót? leteszed a telefont és kihangosítod. Úgy be tudod állítani az antennát! Ezt már egy ezer éves Nokia is tudta, a mai csúcsmobilok ne tudnák? Amúgy NEM, nem kell hozzá fülhallgató, elég levágni róla a csak-et és kicsit megpimpelni rézdróttal! Azt bedugod és kész a mini, hordozható antenna.
2021. jan. 26. 12:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!