Hogyan lehet növelni egy mini hifi hamgzását(basszus, magas), mert nagyon rossz a hangja?
Figyelt kérdés
2021. jan. 20. 20:49
1/7 anonim válasza:
Erősítő, de figyelembe kell venni a hifi teljesítményét, lehet hogy csak ennyi teljesítményt tud leadni
2/7 anonim válasza:
Veszel hozzá nagy hangfalat,ami fából van...
Az még gyengébb hifivel is jobban szól,mint a műanyag dobozos vackok.
3/7 A kérdező kommentje:
#2 kölcsön kértem egy Sony Bass reflexes hangfalat, de ezzel is nagyon gyér. Próbáltam Equalizerrel, de azzal torzít, és egy idő után egyre hangosabban sípol.
2021. jan. 21. 14:00
5/7 anonim válasza:
Sehogy.
Valszeg valami gagyi kis tápos "Hi-fi"
A pufferkondikat ha nagyobbra cseréld benne valamennyit tud javulni.
Amúgy meg semmivel.
Vegyél egy rendes erősítőt!
Nem baj ha régebbi típus sem.
Az ilyen hifibigyók Max háttérzajnak valók a konyhába.
Van rendes hifi is, amibe pakoltak anyagot Pl nekem 1 aiwa van az reccsint akkorát, hogy behorpad a mellkasom.
Viszont ez is már vagy 18 éves.
Ha érdekel kikukázom a sarokból és leírom a típusszámát.
6/7 anonim válasza:
Kukázd légyszi, utolsó, mert én most szeretnék beszerezni egy HiFi rendszert itthonra. 😁
7/7 anonim válasza:
Aiwa nsx-r71
Ha melegszik tudsz bele ventillátor is tenni (van neki hely)
Viszont még nem bontottam meg, hogy van e tápellátás benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!