Ez a laser pointer kb. milyen messze világít el?
tudom hogy ott van hogy 12,000 ft (=3,6km), de ez biztos? Ilyen (olcsó) áron, lehet ilyen jót beszerezni?
Az igaz hogy olcsó, de a minősége sz@r.
Többnyire 3 héten belül gallyra megy.
Túlhúzott ledek vannak benne, azért olcsó.
ennél 8000 órát ír, pedig csak 1 dollárral drágább... akkor?
Csak a véleményem írtam le.
Műszerész vagyok, arra alapozom a mondókám, hogy sok ilyet láttam már elvérezni. Ez nem azt jelenti hogy van amelyik jó. Csak azt, hogy ha kétszerannyiba kerül, akkor is ugyanaz a belseje.
Amúgy meg vedd meg, lesz egy jó játékod, ami veszélyes ráadásul, bárkinek a szemét elcseszheted vele ha nem a sajátod éppen.
Nekem már világítottak a szemembe, szépen javult azóta, de a szemorvos azt mondta, sose fog teljesen rendbejönni.
Olyat látok a jobb szememmel, mintha egy fényképező lencséjén egy kis kosz lenne, ezt a látómezőm jobb felső harmadán. Egy-két évig nagyon nehezen szoktam meg, de már csak akkor tűnik fel, ha világos színű dologra nézek, pl füzetbe ha írok. Az még most is zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!