Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez a laser pointer kb. milyen...

Ez a laser pointer kb. milyen messze világít el?

Figyelt kérdés

[link]

tudom hogy ott van hogy 12,000 ft (=3,6km), de ez biztos? Ilyen (olcsó) áron, lehet ilyen jót beszerezni?

2010. aug. 14. 23:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Az igaz hogy olcsó, de a minősége sz@r.

Többnyire 3 héten belül gallyra megy.

Túlhúzott ledek vannak benne, azért olcsó.

2010. aug. 15. 09:34
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

ennél 8000 órát ír, pedig csak 1 dollárral drágább... akkor?

2010. aug. 15. 09:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak a véleményem írtam le.

Műszerész vagyok, arra alapozom a mondókám, hogy sok ilyet láttam már elvérezni. Ez nem azt jelenti hogy van amelyik jó. Csak azt, hogy ha kétszerannyiba kerül, akkor is ugyanaz a belseje.

Amúgy meg vedd meg, lesz egy jó játékod, ami veszélyes ráadásul, bárkinek a szemét elcseszheted vele ha nem a sajátod éppen.

Nekem már világítottak a szemembe, szépen javult azóta, de a szemorvos azt mondta, sose fog teljesen rendbejönni.

Olyat látok a jobb szememmel, mintha egy fényképező lencséjén egy kis kosz lenne, ezt a látómezőm jobb felső harmadán. Egy-két évig nagyon nehezen szoktam meg, de már csak akkor tűnik fel, ha világos színű dologra nézek, pl füzetbe ha írok. Az még most is zavar.

2010. aug. 16. 07:16
 4/4 A kérdező kommentje:
nem terveztem vele más szemébe világítani, tudok róla hogy veszélyes(: de köszönöm.:)
2010. aug. 17. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!