Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Rajtam kívül még ki gondolja...

Rajtam kívül még ki gondolja azt, hogy a magyar Google fordítónak nagyon vicces hangja van?

Figyelt kérdés

De nem csak annak például a szuahélinek, töröknek, spanyolnak, románnak, kínainak és a japánnak. Meg még lehet más nyelveknek is, csak most nem jut eszembe.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

2021. jan. 13. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az orosz sem rosz 😅
2021. jan. 13. 18:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja, igen!
2021. jan. 13. 18:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem úgy tűnik, a Google fordítóban egy beszívott nő beszél, aki állandóan mosolyog és akármilyen nagy hülyeséget írunk be, ugyanúgy azzal a hangnemmel mondja ki és ettől nekem nagyon vicces. Persze, tudom, hogy nem igazi ember beszél benne. Ajánlom, próbáljátok ki a neveteket különböző nyelveken meghallgatni! Úgy még viccesebb ha kis kezdőbetűvel írjátok!
2021. jan. 13. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok

Igazad van! A kínai alapból egy hordalék, de nagyon állat dolgokat lehet összehozni. Lefordítok egy mondatot, és azt vissza, teljesen más jön ki.

Meg az is jó, amikor egy egész történtet mondatunk el vele.

2021. jan. 13. 19:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a kínai cuki is, meg vicces is. A hangnemére gondolok. Amúgy tényleg, lefordítok valamit, aztán vissza és teljesen más jön ki! Nekem az angollal is.
2021. jan. 13. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor már a ukránt se haggyuk ki!
2021. jan. 13. 20:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Jaj, igen. Most a hangja nem ugrik be, de emlékszem, hogy vicces! Az arab is nagyon!

:D

2021. jan. 13. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!