Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vettem 1 Subwofer Rca kábelt...

Gyusza73 kérdése:

Vettem 1 Subwofer Rca kábelt mind2 fele ugyan az tehát mono! De a Mélyládán két bemenet van left és right! Jó az ha csak az eggyik dugaljba dugom az rca kábelt?? Vagy cseréltessem ki Y rca kábelre???

Figyelt kérdés

2021. jan. 13. 11:39
 1/5 Morzsi007 ***** válasza:
Jobban fog szólni, ha mindkét bemenetre kötöd a jelet. Inkább vegyél hozzá Y kábelt.
2021. jan. 13. 12:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk pontosan miről van szó, de ebből a minimális infóból az derül ki számomra hogy házimozi erősítő+subwoofer. Mivel a receiveren is egy kimenet van subnak, vagy kettő de az pedig nem jobb/bal hanem párhuzamos így nem kell semmiféle Y kábel. A gyári alaptartozék is egy sima egyenes kábel. A subon azért van kettő darab bemenet ha nem házimozi erősítőről hajtod, hanem egyéb sztereó hangkeltő kimeneteiről veszed le a jelet, ekkor viszont sztereó kábel kell, mert egyéb esetben csak az egyik csatorna mélyhangjait fogja erősíteni. Zenénél viszont a mélytartomány mindkét csatornán jelen van, így ez sem nagy probléma.
2021. jan. 13. 17:47
 3/5 Morzsi007 ***** válasza:
Anno Magnat Sub-om volt. 2 RCA bemenettel, mintha sztereo erősítő lett volna benne. Egy RCA bemenettel is szólt, de jobb volt mikor összekötöttem párhuzamosan.
2021. jan. 13. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:

nem emlékszel jól, a subban nincsen sztereó erősítő, minek is lenne. A két bemenetre érkező jel összegződik, de egyik bemenetről is gond nélkül hajtható.

2021. jan. 14. 16:37
 5/5 Morzsi007 ***** válasza:
Sztereo erősítő hídba kötve pl. Egy bemenettel is működik, de ha mindkét bemenet jelet kapott nagyobbat szólt. Magnat Sub 300A esetében így működött. Ezért írtam, hogy inkább y kábelt használjon, de lehet nem változtat az adott hangfalnál semmit.
2021. jan. 15. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!