Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik DJI drónt ajánljátok?

Melyik DJI drónt ajánljátok?

Figyelt kérdés

2021. jan. 12. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mire kell, mekkora a keret?
2021. jan. 12. 23:38
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Agras MG1S esetleg MG1P. Most olcsón kiszórják a megmaradt darabokat. Sztem 2 milláért odaadják. Újonnan dupla ennyi volt, most is simán lehet vele dolgozni.
2021. jan. 12. 23:43
 3/5 A kérdező kommentje:

pl.:tájvideózás túrákon, várak körül körbetekintés

A keret 400e Ft.

2021. jan. 12. 23:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

400k-ért a Mavic Air 2-t ajánlom. Fly more vomboban 380-ért lehet hozzájutni. Én s Mavic Mini után vettem ezt miután megelégeltem a Mini gyengeségeit. Nagyon jó gép, jó képeket, videókat lehet vele készíteni. A kapcsolat a távirányítóval stabil. A propelleket gyorcsatlakozósak, így nem kell szenvedni a csavarokkal. Szelet jól bírja, nagyon ritkán panaszkodik miatta - ha mégis, akkor az már tényleg erős szél :D. A gép gyors és csendes is.

Ha kevesebbet szeretnél költeni akkor a Mini 2 jöhet még szóba. Nála már nem a gyenge wifis kapcsolatban, úgyhogy ezt is el lehet küldeni messzebb is.

2021. jan. 13. 00:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem sok drónom van. A DJI termékek közül ebben az ár kategóriában megvan a Mavic Air, Mavic Air 2, Mavic Pro, Mavic 2 Pro és a Mavic 2 Zoom.

Hobby célra ahogy előttem írták, a Mavic Air 2 nagyon jó választás, és ennyiért megkapod Fly More Combo-val is.

Viszont a Pro változatokkal összehasonlítva, szinte játék kategória.

Én a helyedben még tennék hozzá a kerethez egy kis pénzt és a Mavic 2 Pro-t, vagy Mavic 2 Zoom-ot választanám.

2021. febr. 21. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!