4x5ös szobába, ahol a TV 3.5 méterre van, soundbart, vagy 5.1es házimozit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Filmet nem néznék rajta túl sűrűn, havi 1-2 talán.
Soundbar 5.1-eket nézegettem illetve házimozit különálló hangfalakkal. Gondolom már egy soundbar is jobb, mint egy TV hangzása. Vélemények?
2021. jan. 12. 20:38
1/1 Mr.Q77 válasza:
Hát ha Filmet nem nézel rajta (bár nem tudom minek a tv ilyen esetben:) )akkor totál fölösleges erősítőben és 6 db hangfalban gondolkodni (+ spórolsz magadnak sok százezer forintot).
Egy jó minőségű soundbar is megteszi
bár ezt a soundbar 5.1 et nem értem. ezek ellentétes fogalmak.
Az 5.1 az a házimozik által használt hang kimenetek (hangfalak) száma (center/job és bal első/job és bal hátsó szatelitek és a .1 a Subláda)
Soundbarnal pont ezt akarod elkerülni és csak 1 db (esetleg egy sub) nagyobb fekvő hangfalad van tv előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!