Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudok lejátszani egy...

Hogyan tudok lejátszani egy tv által felvett filmet?

Figyelt kérdés
Ip tv szolgáltatásunk van és volt egy film amit nem bírtam megnézni akkor amikor ment ezért beállítottam, hogy vegye fel. Ez meg is történt. Szerettem volna ha ez a film meglesz nekem a külső vinyómon ezért a set top box-ból egy scart RCL átalakítóval a tv-n felvettem a hdd-re. Mert HDMI-n nem lehet felvenni. Sikerült is le birom játszani a tv-n a felvételek fülön de ha összedugom géppel nem. Nem találom. Illetve van egy lg mappa azon belül lg dvr-de ott sem. Valami ötlet?
2021. jan. 10. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A tévé kódolva veszi fel. Csak az a tévé tudja lejátszani ami felvette, semmi más.
2021. jan. 10. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
set t boxod kódolása miatt nem érzékeli a gép, számára titkosított így kb csak azon a tudod lejátszani. Nehezen, de vissza lehet fejteni, de én mint átlag felhasználó azt javaslom, hogy nézd vissza tv-n.
2021. jan. 10. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
A tv-vel amivel felvetted azzal tudod lejátszani, máshogy nem.
2021. jan. 10. 16:03
 4/7 A kérdező kommentje:
És későbbiekre valami más felvételi lehetőség?
2021. jan. 10. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem igazán megoldható.

" Figyelem!

A vevőegység merevlemezére rögzített műsorok áthelyezése, másolása számítógépre, pendrive-ra vagy egyéb adathordozóra nem lehetséges. Emellett, vedd figyelembe, hogy a készülék operációs szoftvere nem támogatja a külső USB-eszközök használatát sem. "

(forrás: [link]

2021. jan. 10. 18:01
 6/7 anonim ***** válasza:
számítógéppel megoldható a felvétel
2021. jan. 10. 18:53
 7/7 A kérdező kommentje:
A laptopomon lévő hdmi nem csak kimenet?
2021. jan. 10. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!