Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért működik így a fejhallgatóm?

Miért működik így a fejhallgatóm?

Figyelt kérdés
Ha láttál olyan kérdést hogy nem tudom beüzemelni a mikrofonját a fejhallgatónak, akkor igen az én voltam. Van két dugó ( vagy mi) a pcmen. Az egyikbe ha beleteszem a headphone vezetékét akkor csak hallok vele, nem tudok beszélni. Viszont ha a vezetéket a másikba teszem bele akkor működik a mikrofon, de nem hallok semmit, mert akkor úgymond ki van hangosítva és a gépből jön ki a hang nem a fejhallgatóból... na ilyenkor mivan? Mit csináljak?

#mikrofon #fejhallgató #Hogy alna bele a rohadas
2021. jan. 9. 19:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kell hozzá venni egy ilyen TR RS Splittert, vagy ha van xbox controllered vagy ps amibe beletudod dugni akkor usb-vel dugd be, és annak a jackjébe a headset, nekem is így van
2021. jan. 9. 19:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Várj mivan? Van xbox controllerem, leírnád pontosan? Am köszi
2021. jan. 9. 20:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Xbox one kontroller, van rajta jack bemenet ? Az alján ? USB - microusb kábellel dugd rá a gépedre, USB bemenetbe, majd a jacket dugd bele a kontrollerbe alulra. És tádá, müködnie kell, maximum még a hangbeállitásoknál kell átállitani hogy Fejhallgató (Xbox Controller)
2021. jan. 9. 20:12
 4/13 anonim ***** válasza:
2021. jan. 9. 20:12
 5/13 A kérdező kommentje:
Sikerüüült, pedig ha rosszabb lenne az idegrendszerem akkor a -3 fokot élvezhetné kint a kukában. És akkor most hogy működjön mindig ide kell hoznom a kontrollert? ...
2021. jan. 9. 20:23
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát igen amíg nem szerzel hozzá egy ilyet:

[link]

De lehet hogy ennél vannak kicsit jobb fajták, a lényeg hogy ne mobilosat szerezz hanem géphez valót, nekem is van egy mobilhoz való átalakítóm, máshol van a földelés meg a mikrofon része, szóval ugyanúgy nem müködik akkor

2021. jan. 9. 20:30
 7/13 A kérdező kommentje:
És megint nem működik... kiélveztem az orosz tudásom csgóban erre megint nem jó... sikerült minden, a controller tényleg megoldotta viszont most hiába csinálom ugyanazt csak a gépből jön az a retkes hang nem a fejhallgatóból.. szerintem a kontrollernek nem tetszik valami most. Cseréltem elemet az sem lehet baj 🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳
2021. jan. 9. 21:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Csgoban is meg mindenhol állítsd át alapértelmezettre az xbox controllert hogy onnan jöjjön a hang
2021. jan. 9. 21:22
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen, megvolt de utána leejtettem a g*cibe és amikor visszacsatoltam a vezetékeket akkor nem működött. 8x próbáltam minden módon
2021. jan. 9. 21:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát akkor lehet hogy valami megrottyant benne sajni, mindegy azért ne dobd ki a headsetet, szerezz hozzá átalakítót hátha müködik majd vele.
2021. jan. 9. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!