Miért nem szerelnek a tévékbe hang kimenetet, hogy simán össze lehessen kötni hifivel, hangszórókkal?
Rengeteg kérdés van ezzel kapcsolatban, ezért jutott ez eszembe.
Nekem ugyan régi típusú tévém van, hátul és oldalt is vannak rca bemenetek, de egyik sem kimenet. Én megoldottam, kétféle módon is működik, de sokan szenvednek ennek a problémának a megoldásával.
Ha bemeneteket tudnak a tévébe rakni, akkor kimenetet miért nem?
Ár/igény.
Hány tévét láttál hangfalszettel és hányat nélküle?
Ezért. Aki olyat akar, olyat vesz.
"régi típusú tévém van"
Akkor valószínűleg jack aljzatot kéne keresni. Elég ritka, hogy az sem lenne.
#6: ha meg még régebbi, akkor van rajta DIN hangkimenet.
De olyat még nem láttam olyanon, amin lenne SCART és-vagy RCA is, az elég anakronizmus lenne. :)
Mint írtam, én megoldottam, csak nap mint nap találkozom ilyen problémával, hogy nem tudják a tévéről átadni a hangot hangszórókra. Általában a kimenet-bemenet okoz gondot és mindenféle átalakítók szükségesek a megoldáshoz, ami ugye plusz költség..
Köszi a válaszokat!
Nekem régi Samsungom van, de az az érdekes, hogy a DVD/VHS kombóm a tévénél is régebbi ( 13 évesnél öregebb) és azon mégis vannak rca kimenetek, most nem nézem meg a hátulját, de azt hiszem, még talán 5.1 is, mert többféle színű sorakozik rajta. A tévén meg csak bemenetek mindkét helyen.
Ezért fura nekem ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!