Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mikor lesz Magyarországon úgy...

Mikor lesz Magyarországon úgy Playstation hogy nem kell előrendelni hanem fizethetek érte kézpénzel?

Figyelt kérdés
Apukám nem akar előrendelni mert elveszik a pénze. XD

2021. jan. 5. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
TALÁN, a nyár vége.
2021. jan. 5. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán tavasz vége, nyár eleje fele.
2021. jan. 5. 22:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! (Hmm egy ideig unatkozni fogok.)

XD

2021. jan. 7. 19:06
 4/7 anonim válasza:
0%
Addig gyűjtögesd a pénzed a 30.000 ft-os játékokra is!
2021. jan. 7. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Vegyél PS4-et, azzal nem unatkozol.
2021. jan. 7. 22:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Készpénzzel is lehet fizetni előrendelés esetén is! (úgy mondják, utánvétel. Vagy a futárnak fizeted ki vagy az üzletben személyes átvételnél)

Mi tegnap kaptuk meg, 8 hónapos előrendelés után. Tehát, hiába mondanám, hogy van abban az üzletben, ahonnan vásároltuk, mivel az előrendeléseket teljesítik, melyeket így is csak részben tudnak kiszolgálni. (rendelési sorrendben)

Mondhatni, aki előbb rendeli meg, az hamarabb fogja megkapni.

2021. júl. 17. 21:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja tudom hogy leőrendeléenél is. Akkor nekem min 3 hónap. Februárban rendeltem elő. 😞
2021. júl. 25. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!