Rá tudok kötni tv-re számitógéphez használt hangfalat , ha igen hogyan ? létezik valami rca-jack vissza alakító ?
Sajnaláom nagyon nem vagyok képbe hogy s mint müködik ez azt tudom hogy az a jacken jövő jel is analóg illetve az rca-n is analóg jel van szóval elvileg valahogy össze kéne tudni hozni . a tvmen ( pár éves lcd tévé ) föntről lefelé haladva ez van rá írva az rca mellé :
video/y (félig zöld félig sárga)
Pb ( kék )
Pr ( piros )
L/mono ( fehér )
r/audio ( piros)
nem tudom a szinei fontosak e :D na a kérdésem az volna hogy a legtöbb számitógép hangfal az altalában jackes . össze lehet ez valahogy úgy hozni hogy müködjön és ha a távirányitott használom akkor hangosabb / halkabb lesz ? :D Fogalmam csin ezekre a kimenetekre mit lehetne rákötni gondolom nekem az utolsó kettő l/mono és r/audio kell csak nem tudom hogy s mint- előre is köszönöm !
Keress rá a Google-n:
RCA-jack converter
Vagy
RCA-Jack connector
A tévén a felsorolt jelek mellett nincs odaírva, hogy "in" vagy "out" ?
Ha "in", az bemenet, azzal nem fog megszólalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!