Minecraft-ban mi az hogy bányászfáradság?

Figyelt kérdés

Nem túl sokat bányáztam, és előjött 5 percig, nem tudtam kiütni semmit, majd mikor lejárt, egy két block-ot kiütöttem és újra előjött 5 percig.

Erre mit lehet csinálni?

2021. jan. 3. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kaja maxra, alvás után menj bányászni. Várni vele egy kicsit.
2021. jan. 3. 14:10
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Te meddig bírnál bányászni evés, ivás, pihenés nélkül? :D
2021. jan. 3. 15:39
 3/10 A kérdező kommentje:

Jogos

Nem gondoltam hogy ennyire realisztikus a játék

2021. jan. 3. 17:44
 4/10 anonim ***** válasza:
9%
Jézusom, minek raknak ilyen kreténségeket ebbe a játékba... Ez a játék már nem egyre összetettebb, hanem egyre kreténebb lesz.
2021. jan. 4. 00:16
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Jó ég... el ne hidd a sok mazsolának, amit összehordanak...

először is álljon itt a (nem a válasz, tipp, meg ötlet...) megoldás

Vannak víz alatti itt-ott világító templom szerű építmények. Ezekben élnek az Öreg Őrszem névre hallgató tüskés halszerű lények. Na ha most őket megölöd, adnak (már nem tudom mit) valamit, amit csak tőlük szerezhetsz be. viszont ahhoz, hogy megöld, ugye meg is kell találnod őket... De ezek az épületek belül labirintus szerűek. Ez kombinálva azzal, hogy neked viszont jól jön néha némi levegő, elég stresszessé teszi eme lények likvidálását. Namármost azért, hogy ez a parafaktor megmaradjon, ez a helyes kis lény, átokkal súlyt téged. Minek hatására nem tudsz blokkokat széttörni, vagyis a labirintus, labirintus marad.

Ennyi. Sanszosan, közel bányásztad magad egy ilyenhez, ezért történt a dolog, menj más felé, esetleg később, ha táposabb leszel, kapd el az őrszemet :D

Magyarázat vége, innentől csak kötekedek xD

Ja, vigyél kaját, mert mozgás közben megéhezik hősünk, eddig ok. De indokolatlanul semmi sem történik a minecraftban. Ez egy program, parancsok egyvelege, összeakad néha saját magával, mint a windows, de aki onnan közelíti meg, hogy "hát te meddig..." annak nem sok fingja lehet a játékról, csak még ahhoz is fű, hogy ezt felismerje. A 4-es más kategória, ő meg sem próbálja leplezni, hogy gyökér. Amúgy ő a kérdést sem értette xD Bocsi, szar napom volt, több hozzászólást olvastam ma mint egészséges, és lassan túltöltődök xD

2021. jan. 4. 23:23
 6/10 anonim ***** válasza:
9%

"A 4-es más kategória, ő meg sem próbálja leplezni, hogy gyökér. Amúgy ő a kérdést sem értette xD Bocsi, szar napom volt, több hozzászólást olvastam ma mint egészséges, és lassan túltöltődök xD"

Gyökér az édes anyád térde kalácsa, te kis taknyos :) Alphában is játszottam Minecrafttal, de már nyilván ezer éve nem foglalkozok vele. Néha belekukkantok, hogy mit barmoltak el rajta és mindig csodálkozok egyet :) Simán kinézem belőlük, hogy minden felesleges b..romságot beleraknak, csak mert más típusú játékokban menő. Nekem már attól is undorom van, hogy képesek voltak SZINTLÉPÉST belerakni egy olyan játékba, amiben kockákat ütsz ki a helyükről azért, hogy új helyre rakd őket.

2021. jan. 5. 00:14
 7/10 anonim ***** válasza:
18%
de miért foglalkozol valamivel, ami undorít?
2021. jan. 5. 13:34
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert érdekelt, hogy mi ez, aztán megláttam a válaszokat és nem bírtam magamban tartani, mint ahogy te sem bírtad a saját dedós személyeskedésedet.
2021. jan. 5. 14:06
 9/10 anonim ***** válasza:

A bányászfáradság egy effekt a játékban, ami 2014-ben az 1.8-as verzióban került be. Az idős guardian szórja rád azt az effektet, ha az óceáni templomban vagy, de paranccsal is lehívható. Minél magasabb fokozata van, annál lassabban tudod ütni a blokkokat (3-as szinten már szerintem nem is lehet).

A TEJ el tudja venni az effekteket. Vigyél sok tejet, ha óceáni templomot fosztol ki.

Az effektnek ellentéte is van a játékban: sietség. Azzal gyorsabban ütsz és a jelzőfény tudja adni az effektet

2021. jan. 25. 11:41
 10/10 anonim ***** válasza:
És egy fontos dolog lemaradt. Sima bányászás közben csak úgy nem fáradsz el. Nincs olyan, hogy régen aludtál, éhes vagy, túl nehéz a vaspáncél meg ilyen hülyeségek.
2021. jan. 25. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!