Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan kell bekötni monitorhoz...

Hogyan kell bekötni monitorhoz az xboxot??

Figyelt kérdés
Hogyan kel bekötni az xboxot segítsen valki nem megy kiírja nincs jel HDMI és régen ment elfelejtettem hogyan is kel bekötni mit mihez??
2021. jan. 2. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hdmi esetén nem sok variációd van, bedugod az egyik végét a monitorba, másikat az xboxba, monitoron az inputnál beállítod, h hdmi és ennyi
2021. jan. 2. 17:24
 2/5 A kérdező kommentje:
jah de hát nem megy elromolhatott az xbox??
2021. jan. 2. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs a közelben egy TV amivel ki tudod próbálni?
2021. jan. 2. 17:28
 4/5 A kérdező kommentje:
öregnaymáknál kiprobáltam de nem tudtam ott sem ment !!
2021. jan. 2. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Pedig akkor az Xboxod mondta be az unalmast, mert HDMI-nél, TV esetén nem kell semmit állítani, csak összedugod, és a TV menüjében kiválasztod azt a bemenetet ahova bedugtad és működnie kell.

Nekem 360-as esetén volt csak szívás ha nem HDMI, hanem a hozzá adott spec AV kábellel dugtam össze, mert ott kényes a szabványra. Kinectes játékok nem is indultak el, mert az mind Amerikai kiadás volt 60Hz-el amit a TV nem tolerál. De ugyanez a gép HDMI-vel összedugva erre sem reklamált, simán működött.

2021. jan. 2. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!