Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » UPC vagy a Digi kábeltévé...

UPC vagy a Digi kábeltévé minősége a jobb?

Figyelt kérdés

UPC felhasználó vagyok évek óta, de mivel a sugárzott tv adás minőségével a box sebességével nem vagyok elégedett, illetve az internet sem betonbiztos, ezért gondolkodom, hogy váltok.

Jelenleg a UPC-nél 5300ft-ot fizetek Digital gold fantázianevű TV csomagért és Fiber Power 120 internetért. Az internet sebessége 120Mbit/s, garantáltan 30Mbit/s. 4K-s tartalom már a youtube-on is meg-megakad.

Ezzel szemben a Digi 1000Mbit/s-ot (300 garantált) kínál 6000ft-ért, ehhez 105 csatorna (amiből 42 HD).

Mi a tapasztalatotok összességében a Digivel, valamint itt is ilyen gyenge a sugárzott adók minősége?

2020. dec. 30. 18:15
 1/8 anonim válasza:
90%
A digi Nagyon jó és gyors nekünk az volt.
2020. dec. 30. 18:28
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Digi, már csak azért is, mert a digitális adás az HBO és a felnőtt tartalmú csatornák kivételével mind kódolatlanul foghatók, így bármennyi tévén, box és kártya nélkül foghatók. Kártya csak akkor kell, ha a fentebb írt csatornákra is szeretnél előfizetni, abból is elég annyi, amennyi tévén ezeket nézni akarod, a többiben jönni fog minden más.
2020. dec. 30. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Ahol van 1000-es optikai Digi, ott nincs ellenfele pár éve, így egyértelműen Digi.

Harmadik éve van bekötve az optika tőlük, összességében "atomstabil", de az utóbbi időben (1-2 hónap) voltak országos megröccenések, de abszolút nem volt vészes.

2020. dec. 30. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
#3-as vagyok, még annyit, hogy csúcsidőben is megvan a minimum 800mbps, de esetek nagy százalékában a 900-930/300mbps a jellemző.
2020. dec. 30. 18:45
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem teljesen értem, a kábeltelevízió típusánál analógot írnak, ha lentebb megváltoztatom HD berendezés bérlésére akkor átvált digitálisra.

DIGI smart CAM-nál újra analógra vált. Itt melyik opciót érdemes választani? Melyiknek mi az előnye? Tv-m típusa Samsung Q80t, ebben van ilyen kártya olvasó, ha jól tudom. Ilyenkor csak bedugom a kártyát és már megy is, vagy kell még valami?

Internetnél rútert is adnak, vagy azt magamnak kell beszerezni?

Bocsi, de nem nagyon értek hozzá, holnap felhívom őket, de ha esetleg valaki le tudná írni, azt megköszönném. A UPC-nél adtak mindent, nem tudom a Diginél hogy van.

2020. dec. 30. 19:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem kérsz boxot vagy kártyát, akkor analóg előfizetésed lesz. Ettől függetlenül jönni fog az összes digitális csatorna, de bónuszként, azzal kapcsolatban nem jelenthetsz hibát, csak az analóggal kapcsolatban.
2020. dec. 30. 20:09
 7/8 anonim ***** válasza:

A diginel nálam digitalis van és nem olyan rossz.

A net hulladék a gigabit 80-380 megabit között ingadozik de a tévé működik. Hasonlítani nem tudok de nem rossz, 65os oled tévén nézem

2020. dec. 30. 22:23
 8/8 gabesz147 ***** válasza:

Digi

XXI. ker BP. kiváló a net és a TV is.

2020. dec. 31. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!