Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Közületek valki ért az x box...

Közületek valki ért az x box ne hoz??

Figyelt kérdés
valaki kérem segítsen nem tudom elinditani el volt rakva egy jó idelye de nem csináltam vele semmit és nem indul el fogalmam sincs miért t de nem megy HDMI a kábel nincs jel azt írja ki valaki kérem segítsen???
2020. dec. 29. 10:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2020. dec. 29. 10:32
 2/14 A kérdező kommentje:
jah tudom segíts kérlek !!!
2020. dec. 29. 10:35
 3/14 anonim ***** válasza:
tv-n inputot átállítottad hdmi-re? korábban is azzal a tv-vel volt összekötve? Gép bekapcsol, csak képet nem ad? kicsit több infó kellene.
2020. dec. 29. 12:22
 4/14 A kérdező kommentje:
ő számítogéphez van k=otve és képet nem ad HDMI nem ad semmilyen képet nem jön ki xox one de működik a készülék eggyálôtalán mit kel hova beszurni??
2020. dec. 29. 12:46
 5/14 anonim ***** válasza:

az xboxon van HDMI IN és HDMI OUT is?

Az OUT-ba legyen bedugva a HDMI kábel!

Ha bekapcsolod az XBOX-ot akkor ad valami hangot? búg? zúg? megy benne a ventillátor?

2020. dec. 29. 16:44
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen van out abba is beleprobáltam bug igen !!! ad ki hangot is is csak nincs jel azt írja ki !!!
2020. dec. 29. 17:09
 7/14 anonim ***** válasza:

jó, a HDMI OUT-ban kell lennie a kábelnek

a monitor pontosan milyen?

ne azt a képet küldd el amit már egyszer küldtél, abból csak annyi derül ki hogy fekete.

a hátulján van egy ezüst színű matrica, azon van az, hogy 'model no' vagy valami hasonló, az kellene

meg hát nyomogasd a menjüét, hátha megtalálod hol kell beállítani.

és mégegyszer - és utoljára - elmondom, hogy KI KELL próbálni MÁSIK HDMI kábellel is!

2020. dec. 29. 17:15
 8/14 A kérdező kommentje:
kiprobáltam a mamánál másik kábelen is ment a tévé nem a kábel a rossz
2020. dec. 29. 17:30
 9/14 A kérdező kommentje:
[link] ilyenem van szerinted???
2020. dec. 29. 17:41
 10/14 A kérdező kommentje:
2020. dec. 29. 18:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!