Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Trükkök, hogy a fejhallgatót...

Trükkök, hogy a fejhallgatót hogy lehet szorosabbra venni?

Figyelt kérdés

Nem rég vettem egy Razer Kraken x fejhallgatót, de sajnos már csak felvételkor derült ki, hogy a legkisebb beállítással is picit nagy a fejemre. Nem olyan vészesen, hogy leesik, ha lehajolok, nem is lötyög, épp csak arra van szükségem, hogy a fülpárnák megemelkedjenek, és erősebben a fülemre tapadjanak. Mivel műanyag a fejpánt, nincs gumírozott illeszkedése, ezért gondoltam arra, hogy felveszek egy sapkát használat közben, ezáltal jobban ráfeszül, de ez egy idő után beizzasztaná a fejem. Valakinek valami tippje? Sajnos nem tudnám visszavinni sem, külföldről rendeltem, az itthoni boltokban pedig nem tesznek ki próbára semmit, ezért nem is tudnék más milyet venni magamnak. Vagy így jártam, és következő vásárláskor utána nézek a méretnek? Sajnos ez az első fejhallgatóm, így nem számítottam erre az esetre.

20/L

2020. dec. 28. 23:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatod a fejed tetején jobban kiparnazni, megemelve így az egész fejhallgatót.

Vagy eladod és veszel másféle fejhallgatót. Nekem a Hyperx Cloud Alpha bevált ilyen szempontból, nekem is sok bajom volt az óriási fejekre tervezett fejhallgatókkal 😁 Úgy látszik annyira nem gondoltak ilyen téren a lányokra 😅

Amúgy legközelebb érdemes összehasonlítást illetve videókat nézni még mielőtt megveszed, tudom nem az igazi, de talán hasznos lehet.

Media Marktban szoktak kirakni néhány félét, nekem legalábbis segített hogy milyet NE vegyek 😅

25/L

2020. dec. 29. 00:02
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! 😊

Megpróbálom kipárnázni, mert egyébként a hangzása és a mikrofon szuper. Amikor először nézegettem, akkor ez megfogott, illetve a quartz pink kiadás is (annyi gamer lány fején láttam, hogy tényleg nem kérdőjeleztem meg a méretet). De ha a párnázás sem válik be, akkor váltok. Köszi az ajánlást, utána nézek! 😊

2020. dec. 29. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!