Newly kérdése:
Ki a kedvenc YouTube-eretek vagy influenszeretek?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon sok van.
Nektek?
2020. dec. 27. 20:15
2/10 anonim válasza:
Zshowtime (Osváth Zsolti) es Pottyondi Edina nagy kedvenceim a magyar platformon. Külföldiek közül elszórakozom az Epic Rap Battles of History-n és mostanában sokat edzem Chloe Ting videóira. :)
3/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem is van egy pár kedvenc YouTube videósom:
- Just Vidman,
- Pam Kutya,
- Radics Peti,
- The Vr,
- Kocka Sajt,
- Patuska,
- Zsozeatya,
- Nessaj,
- Alex Gaming (Alex Csigér),
- Magyarósi Csaba,
- Tech2.hu,
- Anonim Inc,
- Nasz Dániel,
Ha esetleg megéheznék:
- Anzsi konyhája.
Az Arc nélküli manus sajnos már nem készít videókat, de nagyon fontosnak tartom őt is megemlíteni, mert ha Simon hangját meghallom, a röhögőgörcs kap el egyből.
4/10 anonim válasza:
A kedvenceim JustVidman és Szirmai Gergő.
Pamkutyáékat is mondanám, de ők az utóbbi időben szerintem nagyon "elkényelmesedtek".
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Newly
2020. dec. 27. 21:19
6/10 anonim válasza:
Filmkiller csak ő neki abba kellett hagynia mert rászólt a polgármester, mert szidta a magyarokat
7/10 anonim válasza:
Magyarósi Csaba
Unlimited
Pottyondi Edina
Pamkutya
Retroshock
Popcorn Riadó
Geeklány
8/10 anonim válasza:
h3h3 productions, idubbbz, vsauce, és akit már soha nem kapunk vissza, filthyfrank :(
9/10 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, hogy a Pamkutya fut mostanában.
Newly
2020. dec. 30. 13:06
10/10 anonim válasza:
Magyarok közül JustVidman, külföldiek közül Vsauce Kevin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!