Eladtam az xboxomat de nem töröltem le róla semmit?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma eladtam a régi xboxomat jofogason, mar viszi el a gls. Annyit szeretnék kérdezni, hogy ha például valaki másnak a tv-jere lesz kötve, akkor törlődik e minden, vagy valami, mert én elfelejtettem mindent törölni róla és két bankkártya is benne van, megjegyezte a gép.. Eléggé idióta vagyok, plusz letoltott játékok, az avatarjaim, meg ilyenek.. Mitévő legyek?
2020. dec. 21. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Azáltal, hogy az xBox egy másik televízióval kerül összekötésre, a tartalmak még nem fognak róla törlődni.

A legjobb lesz, ha felhívod a vevőt és megkéred rá, hogy legyen kedves kijelentkezni.

Ha pedig bizalmatlan vagy, akkor távolítsd el a bankkártyáid, változtasd meg a jelszavad. Illetve, jelenleg nem vagyok az xBoxom közelében, de gyanítom, hogy bejelentkezve egy másik eszközről, ki jelent jelentkezni a többi eszközödből.

2020. dec. 21. 12:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

hat... van lehetoseg torolni a futart?

esetleg a vevonek irni,hogy biztonsagi okokbol javaslod,hogy allitsa vissza az eredeti allapotba a sajat fiokja vedelme erdekeben? Vagy lepj be az acc-odra es torold az elmentett kartyaszamokat vagy paypal v barmi.

esetleg modositsd a fiokod jelszavat? mert akkor nem tud belepni?

2020. dec. 21. 12:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Azt mondom tiltsd le a bankkártyákat!

A fiókodon meg változtass jelszót!

2020. dec. 21. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!