Vodafone (UPC) másnál is nézhetetlen?
Folyamatosan azt írja, hogy nincs jel, nem támogatott üzemmód. Van, hogy lefagy a kép, és csak sípol, vagy kép van, de hang nincs, vagy elindul, de 5 másodperc után kifagy megint. Újraindítás után ugyanez. Sokszor napokig nézhetetlen, mert egyáltalán nem indul el csak irkálja, hogy nincs jel, vagy csak fekete a kép.
Természetesen a hiba nem náluk van. Múltkor lefrissítették, akkor fél napig jó volt, aztán ugyanaz, mint volt. Nemrég kijöttek valami csatlakozókat kicserélni, de a helyzet változatlan. Boxot nem akarnak cserélni, mert hogy ennél csak egy frissebb van, és biztos nem azzal van a probléma. A wifivel is bajok vannak, de ennyire azért nem, mint a tévével.
Nekem jól működik jelenleg.
Pár hónapja kaptam új boxot, vodafonosat. Na, azzal katasztrófa volt. Visszakértem a régit, azóta újra jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!