Van olyan oldal, ahol fel van sorolva, hogy milyen elektronikus zenék vannak műfaj szerint és példa zenék is vannak?
Figyelt kérdés
Illetve olyan alkalmazás, ami egy minta alapján eldönti, hogy nagyjából milyen zene lehet?
Itt ilyeneket értek, mint trance, house, deep, minimál stb.
2020. dec. 19. 13:16
1/4 anonim válasza:
Google-n szerintem rá lehet keresni "elektronikus zene" kulcsszó alatt, és ott a kategóriák is olvashatóak azon belül.
Én a rock-kal és a metál-lal vagyok ugyanígy, ha beütöm bármelyiket, olyan oldal is bejön, ami felsorolja a műfajokat, utána ha egyenként rájuk kattintok, a leírásban együtteseket is sorolnak fel azon belül, a tulajdonságok mellett. Gondolom elektronikus zenével is ugyanígy lehet keresni.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Szerintem a legteljesebb ebbena kategóriában:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!