Egy 0.38 amperes aramtol lehet bajom?

Figyelt kérdés

A suliba razott meg a karacsonfa égő es az volt rajta hogy 0.38 A

(Ugy razott meg hogy az egy szin vezetek el volt szakad es hozza ertem)

2020. dec. 18. 18:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"Tévedsz, nézd meg itt az első oldalt"

Nem, nem tévedek. Itt a kérdés nem az volt, hogy ha valaki fél órát fekszik egy egyenáramú körben, ahol 5000 A-t bocsátanak rajta keresztül, hanem az, hogy ha megérinti, meghal-e. Ezt a veszélyességet azok, akik eleget tanulmányozták a kérdést, a váltakozóáram javára négyszeres szorzóval közelítik meg. A veszélyesség ellen védő európai szabvány is 50 V váltakozófeszültség vagy 120 V egyenfeszültség határt szab meg.

Az elektrolízisről a villamos balesetről könyvet író orvos azt mondja, hogy 1000 V feszültség felett már súlyosabbak a következmények.

#19, hát, bocs, a 15-öst jogosan pontozták le, mert ott leidiótázod azokat, akik 230 V-os fűzért tételeznek fel. Nekünk is ilyen van itthon. Kösz. :D

2020. dec. 18. 21:59
 22/29 anonim ***** válasza:

A #19 és a #15 nem ugyanaz a hozzászóló volt.

Itt van egy igazán szép feladat az ilyeneknek, mint te:

[link]

Akkor lássuk a megoldást, tévedhetetlen #21-es!

2020. dec. 19. 00:02
 23/29 anonim ***** válasza:

"A #19 és a #15 nem ugyanaz a hozzászóló volt."

Hát, tényleg nem:

"19-es vagyok.

15 és 17-es válasz volt az enyém."

Feladat? :D Ez a kofák vitastílusa a piac mögött...Rálépett a lábomra! Maga meg két hete olcsóbban adta a tojást, mint én! :D

Ha ez a fogalmad a tévedhetetlenségről, akkor elárulom, hogyan lehet ezt elérni: rengeteg tanulással. Az út nyitva áll.

2020. dec. 19. 08:15
 24/29 anonim ***** válasza:
Tényleg nem ugyanaz vagyok! Időközben töröltek egy választ így elcsúszott a számozás
2020. dec. 19. 18:16
 25/29 anonim ***** válasza:

„Ha ez a fogalmad a tévedhetetlenségről, akkor elárulom, hogyan lehet ezt elérni: rengeteg tanulással.”

Ez nagyképűség, senki, te sem vagy tévedhetetlen, én sem.

Rengeteg tanulással lehet elérni, mégsem tudtad megoldani. „Az út nyitva áll”, na nagy tudású 21-es akkor lássuk a megoldást.

2020. dec. 20. 18:18
 26/29 anonim ***** válasza:

"Ez nagyképűség, senki, te sem vagy tévedhetetlen, én sem."

Hát olvasni sem tudsz, én nem állítottam azt, hogy tévedhetetlen vagyok, azt írtam, amit te is idéztél, az messze nem az. Az az, hogy ha te rólam azt hiszed, hogy tévedhetetlen vagyok, és pont erre vágysz, amiről csak azt hiszed...

És még azt sem mondtam, te xy, hogy nagy tudású vagyok, azt is csak te hiszed, hogy én ezt állítom magamról, én csak arra utaltam magammal kapcsolatban, hogy tanultam. Míg te szemlátomást nem. Erre a Puskás anyagra nagyon jól illik, amit olvastam a facebookon, hogy székelés közben kiguglizza az ellentétes véleményt, és felöblíti az üzenőfalamra. :D Jó helyről érdemes guglizni. Ez a téglalapos meg vonalkás példád meg továbbra sem érint meg.

2020. dec. 21. 10:16
 27/29 anonim ***** válasza:

„én csak arra utaltam magammal kapcsolatban, hogy tanultam. Míg te szemlátomást nem.”

Ezt mire alapozod? De jó, ezek szerint én nem tanultam, nem értek semmihez, bezzeg te igen.

„Ez a téglalapos meg vonalkás példád meg továbbra sem érint meg.”

Persze, hogy nem érint meg, mert nem tudod megoldani.

2020. dec. 21. 12:56
 28/29 anonim ***** válasza:

"ezek szerint én nem tanultam, nem értek semmihez, bezzeg te igen"

Ezek a sértődött-dacos-dölyfös szövegek a kárpát-medencei tudatlanság tartozékai. Feljebb tisztán látszott, hogy én olvastam az áramütésről, te meg... mint előtte írtam, mjen szövegt találtam a facebookon...

"mert nem tudod megoldani" Ha ezzel tudsz kompenzálni, hidd azt. A hit az fontos. Noha ez itt nem a templom, itt a tények beszélnek. :D

2020. dec. 23. 10:07
 29/29 anonim ***** válasza:

„én olvastam az áramütésről, te meg ... mint előtte írtam, mjen szövegt találtam a facebookon...”

Senkit nem érdekel milyen eszetlen baromságot olvastál a facebookon, aki onnan veszi az információit…

Az áramütésről olvasni vagy kiszámolni egy ilyen fázistoló hálózatot az közel sem ugyanaz, az utóbbi sokkal komolyabb feladat.

„ itt a tények beszélnek. :D”

Igen a tények beszélnek, csak mellébeszélsz, de fogalmad sincs a megoldásról.

Na, mi van, nem tudod „kiguglizni”? Itt a probléma, ha nincs az interneten és önállóan kellene megoldani, akkor az már nem megy. A tény: te nem tudod megoldani, én igen, pedig csak egy tanulatlan, tudatlan vagyok.

2020. dec. 23. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!