Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy X-Boxon mennyire élvezhető...

Egy X-Boxon mennyire élvezhető egy komolyabb játék?

Figyelt kérdés

Nincs X-Boxom, gondolkozok csak rajta, hogy vegyek, mert játszani olcsóbb mintha egy komplett Gamer Pc-t raknék emiatt össze, amit majd fejlesztgethetek 3 évente kb, és sosincs vége a kiadásoknak.

Ugyanakkor X-Boxon eddig haverokkal csak Fifa meg autóversenyes játékokkal játszottam, ott a kontroller jó volt nagyon, jobb, mint PC-n billentyűzettel tolni, ugyanakkor egy lövöldözős játékot, meg akció jellegűt, akár egy GTA V-öt el nem tudok képzelni, hogy lehet vele irányítani, amikor küldetésekbe pl. célozni kell rögtön, vagy mint egy Cs GO-nál is, ahol nincs idő szórakozni, hogy a célkeresztet a játékosra irányítsam. Hogy műkösik mindez egér nélkül? X-Boxal is ugyanolyan reflexel és reakcióidővel sikerül?

2020. dec. 17. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
12%
Hát én az xboxot csak akkor ajánlom, ha kinectes, mert az hatalmas élmény és sokkal jobb, mint egy joyt nyomkodni!
2020. dec. 17. 11:26
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem szükséges kinect, anélkül is tökéletes.
2020. dec. 17. 11:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Tizenévesen én is elképzelhetetlennek tartottam, hogy konzolon játsszak, pontosan ugyanazon okokból, amit te is írsz.

Viszont, most közel a 30-hoz vásároltam egy Series X-et és azt kell mondanom, hogy csak megszokás kérdése az egész.

1-2 hét alatt szerintem könnyen meg tudod szokni az irányítást, talán még gyorsabban is.

2020. dec. 17. 12:09
 4/6 anonim válasza:
asd
2020. dec. 17. 12:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Én már nem emlékszem, milyen volt pc-n GTA-zni, pedig nyomtam eleget. Kontrollerrel játszva hamar megszokható, idővel pedig úgyis hozzáügyesedsz. 1-2 hónap alatt szerintem egész jól át lehet állni, ha addig zavarna is. A célzás a GTA-ban például félig automatikusan működik, ha az ellenség felé állok, és célzok, eleve rááll az emberre, aztán attól eltérhetek lövés közben, ha pl. a fejére akarok célozni, automatikusan pedig a mellkasára állt rá mondjuk. Gondolom ezt ki is lehet kapcsolni, ha én segítség nélkül akarok célozni, de én annyira nem vagyok pro, szóval használom ezt. Autóból való lövöldözésnél nincs segítség, de nem okoz gondot vezetés közben lelőni egy motorost vagy ilyesmi.
2020. dec. 17. 12:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Simán átlehet szokni a kontrolleres irányításra, én PC-n is a játékok 90%-át kontrollerrel játszom. Egyébként vannak olyan játékok Xboxon amik támogatják az egér+billentyűzet irányítást, így nem kell végleg lemondanod arról sem. Pl az új Call of Duty játékok is ilyenek.
2020. dec. 17. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!