Taizun kérdése:
AppleWatchon a kézmosás miért nem megy?
Figyelt kérdés
AppleWatch Series 3-am van, a legújabb oprendszerrel (watchOS 7.1), amely elvileg tudja azt, hogy a kézmosást érzékeli. Azonban nálam mégsem indul ez el, amikor elkezdek kezet mosni. Lehet, hogy mégsem tudja? Beállításokban kéne lennie elvileg, de nem találtam
Tudom, nem egy hű de fontos tényező, de a puszta kíváncsiság miatt örülnék, ha megtudnám a választ, kíváncsi lennék erre a funkcióra.
Köszönöm szépen!
2020. dec. 15. 11:29
2/4 A kérdező kommentje:
Oh okés, köszönöm szépen! :)
2020. dec. 15. 18:48
3/4 anonim válasza:
Egyedül nincs képességed a kézmosásra?
4/4 A kérdező kommentje:
De, van rá képességem :))
Csupán érdekelt volna ez a funkció, kíváncsiságból. Ezt írtam is fentebb, nem tudom mi nem volt egyértelmű ezzel.
2021. jan. 8. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!