Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy családi házban lehet több...

Egy családi házban lehet több modem is? Mi a feltétele?

Figyelt kérdés
Szóval ha akarok még egy modemet, akkor elmegyek a boltba és csak megveszem? Vagy a szolgálatatónak kell szólni előtte? Hogy működik ez az egész?

2020. dec. 14. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

De miért nem elég egy modem? Nem jól sugároz?

Egyébként szolgáltatónak kellene szólni, hogy működjön is.

2020. dec. 14. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Minek neked még egy modem? Az szolgáltatófüggő. Egyébként semmi sem tiltja ezt ahogyan az sem hogy több szolgáltatásod legyen otthon. Szerintem te routert szeretnél ami megint más. manapság a modemekbe ez is benne van hogy több számítógépet lehessen vezetékkel csatlakoztatni és wifi jelet is tud adni amit a szolgáltató biztosít modemet. Persze arra rá lehet kötni elvileg bármennyi routert amit simán megveszel a boltba és az teljesen szolgáltató független, de ahhoz hogy az rendesen is működjön szükséges egy oylan modem amit a szolgáltató ad. Gondolom ez nyilván van.
2020. dec. 14. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
53%

Elég 1 modem, nincs szükség egy másodikra is.

Mi a gond, amit úgy gondolsz, hogy egy második modem megoldana?

2020. dec. 14. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Modemből 1 kell, utána hálózattól függően, akár 250 router-t is ráköthetsz.
2020. dec. 14. 16:18
 5/8 anonim ***** válasza:

1 internetcsatlakozás 1 modem

2 modemhez 2 csatlakozás kell.

3-hoz 3...

de ugye tudod hogy mi a modem? tudod hogy mit kérdezel?

2020. dec. 14. 17:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Lehet , hogy nem voltam egyértelmű, de most leírom. Igen, tudom mi a modem. Tudom, mi a különbség a modem és a router között. Csak a modem a számítógéptől 16 m-re van. Van egy modem, van egy router és van egy jelerősítő. Kábelezni csak akkor akarok ha nincs más lehetőség, de úgy látszik, van.
2020. dec. 14. 20:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja és leteszteltük, hogy a jelerősítőn és jelerősítőn és routeren keresztül lassú. Közvetlenül összekapcsolva a modem és a számítógép hozza az értékeket.
2020. dec. 14. 20:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

értem...

két megoldás van:

1. előfizetsz egy másik internethozzáférésre és az ahoz kapott modemet közelebb szerelteted be a gépedhez. Ez esetben két teljesen különálló internetcsomagd leszl - minek???? :D

2. a modemtől lekábelezed a netet. - ez a jó megoldás.

a lényeg: ígyisúgyis kábelezni kell!

2020. dec. 14. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!