Milyen monitort ajánlotok ps5-höz?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mit lenne érdemes, annyira nem vagyok otthon monitorok terén, ezért is nehéz segítség nélkül dönteni. Kb 100-150 maximum 200k értékben szeretnék egyet, amivel ki lehet hozni a legtöbbet a konzolból. Azt tudom, hogy tud 4k-t, viszont úgy hallottam, hogy az 1440p-vel gondjai vannak, így vagy 4k, vagy 1080p, de inább a 4k felé hajlok. Vagy jobb lenne egy alacsonyabb felbontásút, magas képfrissítéssel választani? Képátlóban olyan 60-80cm-re gondoltam. A márkája, az hogy ívelt, vagy nem az mindegy. Milyen szempontokra kell még odafigyelni? Tudnátok küldeni egy-két konkrét monitort?2020. dec. 8. 18:12
1/3 anonim válasza:
LG P200 HDR 2 logikus választásnak tűnik
2/3 Morzsi007 válasza:
Mivel a 4K-ban 120fps megjelenítés nehézkes számára komolyabb játékoknál, inkább a 1080p 120hz felé hajlanék. Realisztikusabb lesz a mozgás.
3/3 anonim válasza:
Már több évvel ezelőtt a Ps4 Prohoz is 4k tévét vettem, nem is nagyon volt már különbség a Full HD és a 4k tv-k között árban. Tudom, hogy te monitort szeretnél, de egy konzolhoz alapvetően tv illik.
Monitorból sem vennék ilyen árkategóriában már olyat, ami nem képes 4k megjelenítésre. Konzolhoz amúgy sincs értelme 120 hz-es kijelzőket venni, a játékok legtöbbje nem is támogat ilyen képfrissítést PS-en (mert minek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!