Megéri venni egy használt Playstation 4 konzolt? Megéri jailbreak-elni? (Nem érdekel semmiféle online, csakis az exclusive címek érdekelnek, amiket le lehet tölteni netről)
Sziasztok.
Venni szeretnék egy használt Playstation 4 konzolt, amit még jailbreak-elném (feltörném) is (Játékokon való spórolás céljából. Az online része teljesen hidegen hagy, engem csak az exclusive címek érdekelnek, mint pl a Marvel Spider-Man, God of War, Until Dawn, Last of Us, stb stb.)
Valaki tudna nekem válaszolni pár kérdésemre?
• Látom az "sce.party" weboldalon, hogy jelenleg az 5.05-6.72 a legújabb "fully exploited in public" firmware, de alatta meg látok olyat, hogy 6.72-7.02 "kernel exploited in public" is van, mi a különbség a fully és kernel között? Esetleg melyiket érdemes leszedni? (Sima 5.05 vagy 5.05-6.72 vagy 6.72-7.02)
• Ha én több játékkal is szeretnék játszani, mint pl a God of War meg a Marvel Spider-Man, ezeknek a játékoknak más-más firmware-t ír. Pontosabban a Marvel Spider-Man-nek 6.72, God of War-nak 5.05. Ha én sima 5.05-re teszem a konzolt, akkor fogok tudni a Marvel Spider-Man-nel vagy épp fordítva, hogy ha 6.72-re teszem a konzolt, akkor fogok tudni God of War-ozni?
• Ha pl az 5.05-6.72 "fully exploited in public"-ot töltöm le és teszem rá a konzolra, akkor mind a kettővel fogok tudni játszani?
Van valakinek tapasztalata a feltöréssel? Valaki szereti vagy megbánta esetleg?
Előre is köszönöm a segítséget! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!