Melyik tabletet éri meg megvenni rajzoláshoz?
Rajzolni, jegyzetelni, dokumentumokat készíteni sulis ügyek intézésére használnám legfőképpen.
Egy olyan tabletet keresek amelyhez vagy eleve kapni ceruzát vagy vehetek hozzá.
Teljesen azt az élményt szeretném mintha rajzolnék papíron.
Jelenleg egy Note4 telefonom van de annak a ceruzája nem elég kifinomult egy precízebb rajz kidolgozásához, vagy apró részletekhez, nincs dőlés érzékenység.
Gondolkodtam már rajz táblán is de azt nem tudnám rajzoláson kívűl másra használni.
Nézegetem már sok referenciát de annyi minden van hogy nem tudom melyik készülék az ami megéri.
Szeretném ha ár érték arányban jó lenne, nagy kijelzője legyen, érzékeny és jó ceruza felismeri mikor nyomom és döntöm egy irányba a húzott vonal annak megfelően jön létre a satírozást ismeri bár azt nem tudom lehetséges e vele, kiegészítőként pedig egy billentyűzetet szeretnék hozzá, lehetöleg egy jó tokkal ami nem csúszik.
Nem kérek semmilyen megjegyzést, a kérdésre válaszoljatok.
Köszönöm előre is :)
Nos van papírom skechbook-om is... De rengeteg sok rajzom meg ilyenem elveszett, meg a táskába cipelni se túlzottan kényelmes ha egyszerre sokat viszek kipakolásra.
Persze szoktam papírra is rajzolni.
Nameg kényelmesebb sok füzet helyett is cipelni. Minden málam lenne így nem hagyok otthon semmit se.
Kezdetleges animációt szeretném elkezdeni vele. Tudom vannak specko erre programok is de szeretek kísérletezni.
Nyilván nem fogja pontosan úgy visszaadni mintha papíron rajzolgatnék, de én azt szeretném amelyik ehhez a legközelebb áll.
Am Köszönöm a válaszokat sose használtam Apple terméket de bele tanulni könnyen.
Másutt is ezeket olvastam szóval be fogom szerezni.
Billentyűt nem terveztem venni hozzá, inkább kézzel írnék ha lehetséges vagy a virtuális billentyűt használnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!