Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem sértő ajándékba egy...

Nem sértő ajándékba egy olcsó, 10-15 ezer forintos karórát venni?

Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Én örülnék neki
2020. dec. 6. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Az olcsó ? Én még ennyiért se veszek ,pedig megengedhetném magamnak 10x ennyiért is ..

A 1,5 Milliós meg a 10 ezres karóra is ugyanazt tudja . Biztos van ,akinek ez sértő, számomra pl. semmilyen ajándék nem sértő,mert gondolt rám az illető .

2020. dec. 6. 19:19
 3/7 anonim válasza:
7%
Nekem drágábbat vegyél igaz bocs el fogom adni, veszek rajta agy párezer ft-osat, és valami hasznosat.
2020. dec. 6. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mivel ajándék lesz.

Ha emiatt az ajándékozott megsértődik, akkor az már elég gáz.

Én se kapok Sony A7 III-at se iPhone 12-t és mégse vágom be a durcát.

(Igaz ha megtudnám, hogy valaki ezek vásárlására készzűl, leülnék vele beszélgetni. Ugyanis magamtól nem várom el ezek megvásárlását, nem hogy más vegye meg nekem. :) )

2020. dec. 6. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
Nem az egyáltalán. De a 15 forintos karóra a műanyag szíjjal egyáltalán nem bír komoly beütéssel. Szimplán elegancia. Attól függ ki az illető. Mindenféleképpen amivel ajándék, az számít, hogy gondoltál rá, de ha tudod az illetőről, hogy nem fog tudni vele kezdeni semmit vegyél neki mást belőle. Mondjuk egy üveg bort. Azzal is többre megy :D, ha gyerek akkor maradhat az óra, ha még nem múlt el 10.
2020. dec. 6. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

Ha kételyed lenne az ajándékot illetően, egy vásárlási utalvánnyal is megoldhatod a helyzetet, a következő mondatokkal:

Szerettelek volna meglepni egy órával, de nem voltem benne biztos hogy milyen tetszene, így választhatsz kedvedre valót.

Vagy ilyesmi.

2020. dec. 6. 21:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az olcsó???!! Éppenséggel inkább már drágább kategória, főleg amióta létezik mobiltelefon (okostelefon meg nagyon pontosan mutatja az időt), meg pár ezer Forintos okosóra is... használatra nem éri meg, max. divatos kiegészítőnek, de olyanból is van már Rolex-stílusú, csak olcsóbb márkával 5-6 ezer körül! Én inkább pont azért nem örülnék neki, mert az illető ilyen felesleges költségekbe verte magát miattam! Maga az ajándékozás a lényeg, a gesztust csak díjazni lehet, az ajándékot kritizálni p#fátlanság! "Ajándék lónak ne nézd a fogát!" - ahogy a mondás tartja. Olcsóbban is lehet hasznosabb ajándékot venni, én például annak jobban örülnék, viszont ha az illető olyan nagy lábon él, hogy Neki egy 10-15 ezer Forintos karóra olcsó, és ezen képes megsértődni is, akkor nem érdemel semmit, vegye meg saját maga amit akar!
2020. dec. 7. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!