Okos tv-vel mit lehet ilyenkor csinálni, ha nem akar működni az applikáció?
Akkor meg esetleg ha több éve vetted elavulhatott, és esetleg frissítés hiányában nem kompatibilis már az app a szerverrel, vagy már szintén pici a tv kapacitása a szoftver újabb verziójának futásához. Utóbbi LG és Samsung tv-knél szokott előfordúlni, hogy bár az app frissűl de a tv proci és ram mérete miatt az új verzió nem indul vagy hibával kilép, a régi app verzió pedig a szerver felől tiltásra kerül és már azzal sem tudsz mit kezdeni.
Nem sértésből írtam a kínai gagyit, sajnos volt nekem is olyan okos tv-nek nevezett ipari hulladék a birtokomban, aminek okos része mindenre jó volt csak az elsődleges célokra nem.
"3 éve dobták piacra."
Ja, és villámgyorsan el is tűnt onnan.
"Egyébként nyilván nem ilyen volt megvétele óta, csak a közelmúltban kezdett jelentkezni ez a probléma..."
Ez a legtöbb meghibásodásra elmondható.
az utolsó firmware a 8.585-ös a tv-re 2020.08.17-én adta ki a sony.
Innen töltsd le egy pendrive gyökér könyvtárába, majd telepítsd a tvre, a tv beállításait állítsd vissza gyárira. ha utána is gondod van keresd fel a sony szervízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!