Egy 25 éves 50 ezerért vásárolt Philips mini hifi, most kb milyen értékű lenne újonnan?
Figyelt kérdés
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy ami most 50 ezerért kapható, az jobb vagy rosszabb minőség lehet?2020. dec. 5. 18:04
1/9 A kérdező kommentje:
Mármint 25 éve volt 50 ezer ft.
2020. dec. 5. 18:05
2/9 anonim válasza:
Azóta sokat fejlődött a technológia, egyértelmű, h mostani 50 ezres hifi is tudja azt a teljesítményt, amit a 25 éves. Bár akkoriban az 50 ezres most kb 200 ezres lenne :D
4/9 anonim válasza:
Nem is emlékszem, mi volt akkor. CD volt már?
5/9 A kérdező kommentje:
philips fw26 stereo mini hifi system
2020. dec. 5. 18:12
6/9 A kérdező kommentje:
Erősítő:
2x12 rms/6 ohm
40-20000 Hz
CD jel zaj arány 90 dB
2020. dec. 5. 18:17
7/9 anonim válasza:
nekem egy jvc mini hifim van 1994-ből
már csak a rádiója jó....
az a gondom, hogy nincs rajta semmiféle csatlakozó amivel mondjuk a számítógépre lehetne kötni
és pont emiatt nem ér semmit...
8/9 anonim válasza:
#7 azt könnyen rá lehet fabrikálni. Valahol a már nem működő részek is adták a hangot az erősítőnek, oda kell hackelni egy jack bemenetet.
9/9 anonim válasza:
igen, gondoltam is rá
csak lusta vagyok szétszedni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!