Szerintetek ez jó PC összeállítás?
Sziasztok! Lehet páran emlékeznek rám, tegnap kiírtam egy kérdést egy Dell gépről, és a válaszok alapján kerestem eggyel jobbat.
Link: https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..
Szeretném, hogy aki tudja értékelné ezt a PC-t ár/arány kategóriailag, szerintetek mivel lehetne jobb.
Egy dolgot megkérek emberek, ha lehet ne ajánljatok olyan PC-t amit nekem kell összeszerelni, tudom olcsóbb meg testreszabhatóbb, meg minden de én nem merek kockáztatni, így inkább veszek összeszereltet.
Nos, a PC specifikációi:
Intel Core i5-9400F
1TB HDD
480GB SSD (Növeltem mivel ajánlották az emberek)
NVidia GeForce GTX1650 4GB
Ára: 232k
Szerintetek ezek jó specifikációk? Vagy lehetnének jobbak is?

Bőven jobb, mint az előző.
Szerintem az előző kérdésnél megkaptad a választ, hogy mire figyelj. Innentől, ha kiteszed újra ugyan azokat a válasz típusokat fogod kapni.
Az előző konfigurációban a videokártya ugyan azon típus fejlesztett verziója volt, most pedig a gyengébb alapmodell található meg benne.
Ne tedd fel a kérdést újra vedd meg a gépet és jó lesz tapasztalatnak. Mellé nem lőhetsz, ha nem magadnak építed. Az itt kapott válaszok csak össze fognak zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!