Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
Vettem egy fülhallgatót, de amikor csatlakoztatni próbálom és teljesen bedugom akkor nem csatlakozik. De ha nem teljesen dugom be akkor igen, így viszont sokkal könnybben unplug-inól. Mikor a gépbe dugtam be akkor tökéletesen működött. Mi lehet a hiba és hogyan tudom orvosolni?

2020. dec. 3. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Van a ilyenek, valszeg nem telefonhoz való
2020. dec. 3. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem iPhone-od van véletlenül? ha igen, akkor amiatt, direkt csinálják XD
2020. dec. 3. 15:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem, Huawei p20-am van. Eddig minden füles ment hozzá.
2020. dec. 3. 15:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"unplug-inól"

LOL... magyerul nem is tudol?

2020. dec. 3. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Nincs tok véletlen a telefonodon vagy nem ment szemét, por a csatlakozóba? Orvoslás...

Vegyél egy vezetéknélküli fülhallgatót. Ma már 4kért kapsz egy csomó airpods koppintást.

2020. dec. 3. 17:34
 6/6 anonim válasza:

Próbálj ki más Jack-csatlakozós füleseket, nézd meg azok működnek-e, szóval derítsd ki a telóval van-e a baj vagy nem.

Nézd meg, nics-e esetleg megszakadva valahol a füles,bár ha csatlakozik akkor nem...

Keress fel egy szakembert, vagy vidd vissza, ha pedig újat vásárolnál, lehet kapni olcsón vezeték nélkülieket is, a Huawei/Honor és a Xiaomi elég jókat gyárt, de van olcsóbban is elfogadható.

2021. jan. 5. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!