LG TV kép szétcsúszik és vibrál?
Figyelt kérdés
Néztem a TV-t és elkezdett vibrálni és szétcsúszni a TV-n a kép, kikapcsoltam hogy mondom hátha jó lesz de bekapcsolás után bejön az LG SMART TV logo és utána szürke az egész képernyő, bármit nyomok semmi nem jön be, ha be is jön nagynehezen valami akkor elkezd vibrálni a kép. Lehúztam a konnektorról és az sem oldotta meg. Mi lehet a probléma?2020. nov. 30. 20:57
1/4 A kérdező kommentje:
Oké megoldódott a hiba valahogy. Most felkapcsoltam és jó. Csak elég zavaró, hogy miket produkál ez a TV.
2020. nov. 30. 21:04
2/4 anonim válasza:
Minek kell kérdezni, ha megoldódik magától is?!
3/4 A kérdező kommentje:
Szerinted gondoltam, hogy megoldódik magától? Többször is ki-be kapcsoltam és nem volt jó, és kiírtam a kérdést aztán pedig többszöri bekapcsolás után valahogy bejött a kép.
2020. dec. 1. 15:36
4/4 anonim válasza:
Végül is kell foglalni tárhelyet a szerveren, ezért kell minden kérdést megőrizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!