Baja2001 kérdése:
Miért recseg a hangfal amikor oda rakom a telefont? Köze van a SIM kártyához? Vagy a telefon hibája ez?
Figyelt kérdés
#Recseg a hangfal
2020. nov. 29. 20:18
11/11 anonim válasza:
Odatettem egy különálló hangszóró mellé a mobiltelefont és egy másikról felhívtam. A hangszóróból semmiféle hang nem hallható. Vagyis a hangszóró önmagában egyáltalán nem érzékeny a mobiltelefonra. De miért is lenne? Egy igen erős mágneses kör van benne, azt egy vacak mobiltelefon rendkívül gyenge mágneses tere nem képes befolyásolni. Egyébként a hangszórók jó esetben a hangfrekvenciás sáv felső végéig viszik át a jeleket, a mobiltelefon ennél sokkal nagyobb frekvencián üzemel. Úgyhogy, amit 1-es és a nagyeszű 3-as írt az eszetlen ökörség. Okostelefonja van, esze nincs. Ezt hiába pontozod le te gyagyás, én a 2-es vagyok, de talán lehet, hogy mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!