Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit lehet csinálni ezzel a...

Mit lehet csinálni ezzel a TV-vel?

Figyelt kérdés

Adott egy Samsung televízió, amit lentebb linkelek. Ajándékba kaptam, mert az ismerősömnek már nem volt rá szüksége, nem használta, útban volt. Beakartam üzemelni, de mikor bekapcsoltam fejjel lefelé volt minden. Próbáltam gépre kötni és beállítani, ott jó is már (hdmi), de ezen kívül mindig fejtetőn van (tv, másik módok stb.).

A beállításokat már ezerszer végignéztem de nem találtam semmit. Vannak azonban olyan menüpontok amelyek szürkék és átugrik rajtuk, azaz nem tudok belemenni. Szerintem ott lehet valahol a kulcs, de nem jutok egyről a kettőre. Mit lehet vele csinálni?

Van olyan menüpont, hogy kép alapállapotba állítása. Már többször próbálkoztam de ugyan olyan utána is. Hogy lehetne visszaállítani?

[link]

2020. nov. 29. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószínű a szerviz menüben elállítódott a készülék tipusa.
2020. nov. 29. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Gyári beállítások visszaállítását probáltad?
2020. nov. 29. 17:06
 3/7 A kérdező kommentje:

Merre találom a szervízmenüt?

Illetve a gyári beállítások visszaállítását? Ilyenekkel nem találkoztam.

A menüben van külön a képnél és a hangnál is visszaállítás. Mindegyiket próbáltam de semmi. Más visszaállítással nem találkoztam.

Mikor bekapcsol azt írja ki, hogy: "Main Board has been changed. Please go into service mode and setup below options. - Type, Local Set, Front Color Options"

De az a baj, hogy szervízmenüt nem találok sehol, vagy bármit ami az utasításaiban szerepel. Ez ilyen eldugott menüpont vagy hogy tudom előhozni?

2020. nov. 29. 17:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Oda kóddal lehet belépni. Ilyen oldalakon nézelődj. Ha sikerül néz meg van e benne mirror funkció azt állítsd vissza először.

[link]

2020. nov. 29. 17:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Pont ezt az oldalt kezdtem el nézni. Bent vagyok, de amit írt ott nem lehet állítani semmit. Most rámentem a gyári visszaállításra. De még mindig ugyan olyan.
2020. nov. 29. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
2020. nov. 30. 20:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Ezt sikerült megcsinálnom már korábban, most már helyesen áll. Be kellett állítani a típust, modellt meg mindent. Elvileg az jó, már nem kiabál bekapcsoláskor, hogy alaplap csere történt (bár kérdeztem és nem történt), csak annyit ír ki ugye hogy állítsam be a csatornákat.

Viszont... A színek egyáltalán nem jók. Az OK lehetőség ilyen sárga-piros-szürke kombináció, a "gyenge vagy nincs jel" felirat sötét és világos szürke kombinációi, alig olvasható. Az "ellenőrizze az antennakábel csatlakozását" szöveg pedig zöld, helyenként pirosat, kéket és lilát tartalmaz. Már ötletem nincs, hogy mit csináljak vele. Állítgatom a színeket de mindig ugyan olyan rossz.

Illetve amíg fordítva volt a kép addig a source-nál tudtam választani egy csomó lehetőségből, pl hdmi 2, 3, amivel a gépet rá tudtam kötni. Mostmár erre nem hozza a lehetőséget.

Mi lehet vele? Sokat állt a polcon, nem volt használva. Állásában tönkre ment volna?

2020. dec. 7. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!