Jobb kontrollerrel autós játékot játszani, mint billentyűzettel?

Figyelt kérdés

Xbox kontrollerrel szemezgetek, az érdekelne, hogy PC-n nagyon élményt nyújt - e a kontrollerrel való irányítása a játékoknak.

Kormányom van, de nem sűrűn használom a körülményes összeszerelés miatt.

2020. nov. 27. 06:14
 1/5 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Játék kérdése. Régen fiatalon csak billentyűzettel játszottam. NFS meg hasonló arcade-okkal.

Most pl a Forza H4-hez kontrollert használok, mert nem egy szimulátor kategória, de az Assetto C., Dirt Rally 1, 2-höz kormányt. Sokkal élvezetesebb meg irányíthatóbb, ha tudsz vezetni. :-)). Szóval függ, hogy arcade vagy szimulátor autós játékkal játszol. De a kérdésedre a válasz billentyűzetnél jobb a kontroller, de kicsit meg kell szokni, finomabban lehet adagolni a dolgokat vele.

2020. nov. 27. 06:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. A Forza horizon 4be kontrollerrel tudod adagolni a gázt billentyűzettel még szinte össze vissza csúsznál. Billel is lehet játszani de ha van kontrollered akkor inkább azzal
2020. nov. 27. 06:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, abszolut arcade vonalon használnám csak.

Szimulátorozásra van egy G29-em.

2020. nov. 27. 07:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jobb a kontroller, de nekem időbe telt megszokni, mert billentyűzeten is elég gyakorlott voltam már. Amikor például F1-es játékban tizedmásodpercen belüli köröket tudsz menni egymás után billentyűzettel is, akkor a kontroller nyilván visszalépés lesz, mert hozzá kell szoknod. De összességében inkább jobb a billentyűzetnél, semmiképp nem rosszabb.
2020. nov. 27. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még egy olcsó kontroreller-el is jobban esett játszani mint billentyűvel.
2020. nov. 27. 12:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!