Fuuton kérdése:
IPod Touch 3G 8GB vagy 32GB vagy PSP?
Figyelt kérdés
Netezésre, játékokra (warez), és filmnézés, zenehallgatás-ra használnám.2010. aug. 11. 12:47
1/9 anonim válasza:
Játékra sokkal jobb a PSP, netezésre sokkal jobb a Touch. Zenehallgatásra szintén jobb a Touch, de filmet még nem próbáltam PSPn, Touchon végülis egész jó volt.
2/9 A kérdező kommentje:
Most már csak azt mondjátok meg, h iPod Touch 3G 8, vagy 32GB.
2010. aug. 11. 13:12
3/9 anonim 

válasza:

32GB ha van pénzed.Csak a memóriában különböznek.
4/9 anonim 

válasza:

a 3G az azt jelenti hogy 3. generációs... 8GB elég mindenre de ha te 1000zenét és 30 filmet, meg 400 játékot akarsz feltenni arra 32GB-os kell.
6/9 anonim 

válasza:

32GB jobb , mert a 8GB-ost szokták 2.5G-nek nevezni :D Mindenképp 32GB-os . Gyorsabb is ;)
7/9 A kérdező kommentje:
De megéri azt a + 25 ezret?
2010. aug. 11. 16:31
8/9 anonim 

válasza:

Szerintem nem éri meg....
Akkor már vegyél 4g-t.
De szerintem 65k már sok egy lejátszóért.
Én most veszek 45 ért 3g 8gb osat és szerintem az is jó lessz.(ez a maximum amit még odaadok egy ipod ért)
9/9 anonim 

válasza:

de akkor már PSP GO 39ért 10 ingyen játékkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!