Milyen tv-t ajánlotok?
Figyelt kérdés
Így 11 év után eljött az idő ,leszeretném cserélni régi tv-m (Samsung 66cm LED hd tv). Az biztos,hogy Sony Bravia lesz ! De.. elsősorban Playstation és Xbox mellé venném , másrészt imádok blu-ray filmeket nézni. Tehát az is biztos, hogy 4k hdr (na persze az Android is ) . Mégis félek, hogy az oled technológia mellett beégne egy folyton jelenlévő tartalom játék közben. Jobb lenne inkább egy sima led vagy mit javasoltok? Valaki tapasztalt már hasonlót?2020. nov. 26. 20:42
A kérdező szavazást indított:
Led
Oled
12 szavazat
1/7 anonim válasza:
Ez a pénztárcádtól függ. Először is, nézd meg hogy mekkora tv-re van szükséged:
Ha kikalkuláltad, akkor ajánlok konkrét típusokat. Azt is írd le, hogy mennyi a maximum rászánható összeg.
2/7 anonim válasza:
Ha nem lenne egyértelmű, akkor a nézési távolságot kell beállítani a csuszkán.
3/7 A kérdező kommentje:
Fél millióra gondoltam , maximum 600k. És erre a tv-re : [link]
2020. nov. 28. 17:46
4/7 anonim válasza:
Szerintem jó lehet, milyen távolról néznéd? Mérd le pontosan!
5/7 A kérdező kommentje:
Az attól függ hova teszem a babzsákom vagy fotelem . 3 méter kb
2020. nov. 29. 00:44
6/7 anonim válasza:
3 méterről 60" vagy 65" méretűt tudnék javasolni.
Mivel 60" már nem igazán kapni, ami jó is, ezért marad a 65"
Két készüléket tudok javasolni:
-LG OLED65BX3LB
-Panasonic VIERA TX-65GZ950E
A Panasonic jobb, azt választanám, de igazából a BX OLED is hatalmas élmény lesz. 65" méretű pedig kell, higgy nekem!
7/7 A kérdező kommentje:
Sony lesz ez már biztos,csak a technológia nem volt tiszta
2020. dec. 1. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!