Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem gyártanak tévét...

Miért nem gyártanak tévét beépíthető, vagy beépített meghajtóval?

Figyelt kérdés
Most lóghat egy kábelen. Nem is tudom, aki falra szereli, hogy oldja meg.
2020. nov. 26. 15:46
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
100%

Gondolom nincs rá igazán igény, mert testre szabhatóbb és olcsóbb külön.

Amúgy ha fixen ott van, akkor veszel 2 oldalú ragasztót és felragasztod a falra/tv hátuljára.

2020. nov. 26. 15:58
 2/23 anonim ***** válasza:

Talád fel te!

Rajtad a világ szeme! :D

Valszeg azért nem, mert nem mutatkozik rá akkora igény, hogy belefeccöljenek időt, energiát...

Van aki megoldja 3D nyomtatóval egyedileg. Lehet bérnyomtattatni is, nem kell hogy legyen nyomtatód.

És ha esetleg még a google keresőt is tudnád használni akkor még talán találnál is magadnak tartót. :)

[link]

[link]

Vagy ha van egy kis barács vénád akkor hajlítasz magadnak lemezből

Vagy erősebb kartonból is lehet tartót hajtogatni, nem nehéz egy külső vinyó

2020. nov. 26. 15:59
 3/23 A kérdező kommentje:
Kösz, nem rögzítési tanácsot kértem, annyira nem izgat, mindenesetre talán más hasznát veszi.
2020. nov. 26. 16:18
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
van ilyen tv
2020. nov. 26. 16:57
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
4. tényleg van, de nem elterjedt :) így nem tudnának versenyezni a konkurenciával, h szinte ugyan olyan tv 10-20 ezerrel olcsóbb, meg minek az 1 tb merevlemez egy tv-re. Én évente 2x használom a külső merevlemezt tv-hez, kisebb filmek pendrive. Aki egyszer se használja az miért fizetne érte?
2020. nov. 26. 17:08
 6/23 anonim válasza:

Amúgy logikusan átgondolva minek bele tárhely? Műsorokat nem nagyon rögzít az ember, mikor minden fent van interneten.

Filmeket meg nem TV-n keresztül fog letölteni, hanem gépről ahhoz meg kell úgyis a külső merevlemez vagy pendrive.

2020. nov. 26. 17:22
 7/23 A kérdező kommentje:
Elég lenne egy 2,5"-es SATA rekesz is, biztos elférne valahol, pl. a CI modul mellett. Senki nem beszélt konkrét kapacitásról, bár tény, hogy ennél kisebb gyakorlatilag már csak használt van. Egyébként aki nem használ ilyet, de gyakran néz tévét, annak csak ajánlani tudom, persze tévétől is függ, mit tud.
2020. nov. 26. 17:24
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Sok vele a macera gyárti, forgalmazói oldalról

kell bele? nem kell? mekkora kell?

Megannyi konfigurációs lehetőség.

Sokkal egyszerűbb egyfélét gyártani/forgalmazni.

Aztán ha a júzer akar akkor dug rá.

Meg ott van a jótállás problematikája is. Ha tönkremegy a vinyó lehet küldözgetni a 50-60 colos tv-t küldözgetni.

2020. nov. 26. 18:29
 9/23 A kérdező kommentje:
"Elég lenne egy 2,5"-es SATA rekesz is" - de azért kösz. Azt sem írtam, hogy minden egyes tévén.
2020. nov. 26. 19:33
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

a szőrszálhasogató formádat azt...

azt is plusz tervezés és plusz konfig.

kell bele csatlakozót odahúzni, stb.

mindegy. a magadfajtának tökmindegy mit válaszolunk semmi nem jó.

2020. nov. 26. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!