Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem tudom hogyan kell beállíta...

Nem tudom hogyan kell beállítani a TV-t...?

Figyelt kérdés

Eddig egy régi Orion tv-m volt, bedugtuk a kábelt, ment. Most vettünk egy új (szintén) Orion, de LED TV-t (32OR17RDL), és nem igazán tudom hogyan kell beállítani. Bedugtam a kábeleket, de DVB-T-nél ha be is jön az adás (ami mellett nincs kulcs), akkor is akad. Másiknál valami Cl-t (?) kér

Digi-nél vagyunk.

2020. nov. 25. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

CI=Common Interface

Kódolt csatornák esetén bedugsz egy kártyát, és nézheted a műsort.

2020. nov. 25. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem DVB-T, hanem DVB-C kell neked, az a kábeles. A T az a földfelszíni (MinDig TV).
2020. nov. 25. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Itt a leírása.

[link]

Megkérdezhetem, hogy miért ezt vettétek meg?

2020. nov. 25. 22:50
 4/9 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek

a dobozában is volt leírás, nem voltam vele előrébb sajnos, de azért vettük meg, mert orion, es nagyimnak tetszett, plusz ahhoz képest nagyon drága se volt

2020. nov. 26. 07:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze a régi Orionhoz, tudtommal sosem volt. Mindenesetre én visszavinném/küldeném, ha 14 napon belül vetted. Ennyi pénzért (55e Ft körül?) szerintem sokkal jobbakat is lehet kapni, ha gondolod, körülnézek.
2020. nov. 26. 10:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Ma voltam bent diginél, és azt mondták, hogy nem jó ehhez az a kártya, hanem valami doboz kell, amit épp nem tudtak adni, viszont én voltam az ötödik, aki kérte. Meg hogy elméletileg DVB-C-vel be kellene tökéletesen jönnie legalább az RTL-nek, ha nem, a TV rossz. de így is marhára akad az egész, szóval nem tudom mi legyen, valószínűleg visszaviszem.
2020. nov. 26. 13:33
 7/9 A kérdező kommentje:
#5 köszi, azt megköszönném :)
2020. nov. 26. 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:

#5 vagyok, íme néhány példa (tapasztalat nélkül):

Star Light (azt hiszem emag saját márka, román) 40" Full HD 54990 Ft: [link]

Ha kisebb is jó (akkora mint az Orion), LG-t is kapsz (az első 60e-hez közelít, a többi 55e körül, vagy alatt van):

[link]

[link]

[link]

[link]

Vagy Philips-et (bár ezeket annyira nem ajánlom a gyenge firmware és a kattogó távszabályzó miatt, amúgy már kínai ez is)

[link]

[link]

[link]

[link]

A többi márkát rád bízom, de azt jó ha tudod, hogy hiába jól hangzanak (pl. Toshiba), török vagy kínai gyártmányok (de lehetnek jók).

2020. nov. 26. 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Set top box kell hozzá, úgy bejön minden.
2020. nov. 26. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!