Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Karóráknál a szerkezet megjelö...

Karóráknál a szerkezet megjelölésnél a kvarc szerkezet ugyanazt jelenti, hogy elemes, vagy valami mást?

Figyelt kérdés
2020. nov. 25. 16:00
1 2
 11/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:

10. De nagyon is van köze, csak neked nem nagyon van közöd hozzá, hogy én mit látok jónak leírni, amíg az nem sérti a szabályzatot.

"ja, és az a kvarc semmiképp sem fog működni valamilyen energiaforrás nélkül"

Hűha nem mondod, tehát akkor semmi köze a tápláláshoz. Várjál, én mit is írtam?

"Semmi köze a tápláláshoz."

Rosszindulatú kötekedésre semmi szükség itt, különösen annak fényében, hogy kisgyerekként már elektronikákat építettem (még mielőtt szervizvállalkozásba kezdtem, nekem te ne magyarázz...).

Egyik ilyen volt, amikor az 50 Hz-ről működő órás rádiót kellett kvarcoszcillátorral pontosítani (te akkor még nem éltél), a KGST-hálózat miatt gyakran késett, amit egy saját tervezésű áramkörrel oldottam meg.

Kár volt megszólalni, semmit okosat nem tettél hozzá a témához, csak szemtelenkedtél.

2023. ápr. 30. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!