Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik hangfalt vennétek a...

Melyik hangfalt vennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Zenére,Filmre, Játékra haszálnám egyaránt.

[link]

[link]

2020. nov. 23. 19:49
 1/3 Morzsi007 ***** válasza:
Hát meg kellene hallgatni, melyik szól jobban, mert ebben az árkategóriában vannak olyan termékek, amelyeknek kimondottan idegesítő a hangzásuk, hosszabb távon meg főleg. Így látatlanban zenére az Edifier-t filmre meg a 2.1-es rendszert javasolnám.
2020. nov. 24. 06:45
 2/3 anonim válasza:

A 2.1-et felejtsd el, nincs értelme, nem minőségi ebben az ársávban egyik sem, de egyébként amúgy sem.

65.000 Ft-ig végignéztem a jelenleg kapható aktív hangfalakat, és a következőket tudom javasolni neked:

MODECOM Eclipse 180 - hangminőség szempontjából ez a legjobb, de elvileg nem valami megbízható, ahogy olvasom az árukeresőn a véleményeket. Külföldi tesztek alapján viszont jobb, mint a konkurens Edifier R2730DB (sajnos ez már nem kapható). 20 m2 -nél nagyobb helyiségbe nem javasolnám.

Microlab Solo 6C - Nagyon jó ár-érték arányú hangfal, ez is egy eléggé népszerű választás ebben a kategóriában. 20 m2-nél nagyobb helyiségbe nem javaslom.

Edifier R1280DB - Ezt választottad te is, ez a legjobb választás 35 ezer forintért, az biztos. 15 m2-nél nagyobb helyiségbe nem javasolnám.

Microlab Solo 29 - Ezzel nincs sok tapasztalatom, de nem lehet rossz hangminőség szempontjából, igazából azért került fel a listára, mert 20 m2 feletti helyiségekbe ez már szükséges lehet.

2020. nov. 24. 23:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, néztem a Microlab 6C is , ha jól látom sajnos nincs rajta bluetooth , Valószínű az Edifier lesz a nyerő, 8 m2 a szobám.
2020. nov. 25. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!