Nem játsza le a tv videokat?

Figyelt kérdés

sziasztok tudom rossz kategoria de itt szoktak legtöbben irni

szoval a gondom hogy a 140cm jvc 4k.s tvm nem játsza le a youtube videokat be adja szépen a videokat meg minden keresgélni is tudok a videok közt de le játszani eggyiket se tudom fekete képrenyö és kész ennyi akár melyik videora kattintok

böngézni tudok rajta facebook netflix müködik de a youtube nem internet van rendesen és jol is kapja a jelet a tv

2020. nov. 23. 17:03
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és van még itthon egy szintén ugyan olyan tv mint az enyém csak az samsung de azon gond nélkül müködik
2020. nov. 23. 17:07
 2/6 anonim ***** válasza:
A Google valamikor 2016 körül letiltotta a régi készülékeket, amire kb semmi oka nem volt azon kívül, hogy azok nem játsszák le a reklámokat. A gyártó meg nem frissíti a régi készülékeket, így el lehet felejteni a YouTubeot. A Samsung pont ad ki frissítést a 8 éves tévére is, így azok működnek.
2020. nov. 23. 17:14
 3/6 A kérdező kommentje:
a 2 tv ugyan akkor vettük mind a kettő 2 éves
2020. nov. 23. 17:16
 4/6 A kérdező kommentje:

2019-ben vettünk a 2 öt és gond nélkül müködött jvc is semmi probléma nem volt vele nem hiszem hogy egy 2019 es tv régi volna annyira hogy ne játszon le egy francos youtube videot

még a szomszéd plazma t-je is le játsza ne vicceljünk már

2020. nov. 23. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg, hogy van-e rá frissítés. Ha a legfrissebb szoftver van rajta, jelezd a gyártó ügyfélszolgálatán a problémát.
2020. nov. 23. 17:19
 6/6 A kérdező kommentje:
nem értek ezen a téren semmihez sory segitenél? hoy tudom frissiteni hol mire lépjek? hogy tudom jelezni ügyfélszolgálatán? mert gari le járt rola már nem olyan rég
2020. nov. 23. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!