Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem veszi a töltést a...

Miért nem veszi a töltést a PS4 kontrollerem?

Figyelt kérdés

Felmerült az a hiba hogy ha rádugom a kábelre akkor működik és ki is jelzi hogy tölt,de amint lehúzom róla akkor már be sem kapcsol töltsem bármeddig

Kerestem megoldást külömböző fórumokon de nem nagyon találtam, ezért is vagyok itt hátha valaki hasonló cípőben járt már

2020. nov. 19. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg halott az akkuja. Sajna ezek sem örökéletűek akárcsak a mobiltelefonoké.
2020. nov. 19. 18:57
 2/9 A kérdező kommentje:

Nincs még fél éves sem,de viszont egy jó párszor le esett már mert a gyerekek játszanak vele,lehetséges hogy a sok eséstől lerázódott az aksi csatlakozója vagy az nem valószínű?

Sajnos nem vagyok egy nagy műszaki zseni

2020. nov. 19. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Bármi eltörhetett ilyenkor benne. Csatlakozó nemhiszem, hogy lecsúszott, mert általában az ilyen akkukat be szokták forrasztani, és még ragasztani is.
2020. nov. 19. 19:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor szoftveres hiba az nem nagyon lehet igaz? Mert mástól hallotam valami hasonlót hogy szoftver hiba miatt is lehet gond a töltéssel
2020. nov. 19. 19:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert a sony egy szar vegyél xboxot
2020. nov. 19. 19:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van de előszőr is ez nem válasz a kérdésemre,másodszor meg én sajnos vagyok olyan hülye hogy már csak az exkluzívok miatt megveszem a PS-t
2020. nov. 19. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Te bajod
2020. nov. 19. 19:41
 8/9 anonim ***** válasza:
2020. nov. 20. 05:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Hasznosnak néz ki, megpróbálom!

Köszönöm szépen!

2020. nov. 20. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!