Xbox one s, xbox one x, ps4 pro ps4 slim, melyiket vegyem meg? Leginkább fifára és autós játékokra használnám, de más is szóba jöhet
Az xbox erősebb a PSnél viszont, nincsennek rá olyan exkluzívok, ebben a PS a nyerő. De gondolom neten szeretnél pl fifázni is. Én azt vettem észre, hogy xboxon jobb, dinamikusabb a játék. Azt nem mondom, hogy szebb de gyorsabb, legyen szó fifáról, cod warzoneról, battlefieldről (én főleg ezekkel szoktam játszani).
Itt One X és PS4 Pro közötti különbségről beszélek.
Szia említetted még hogy érdekelnek az autós játékok azt döntsd el hogy Forzázni akarsz(Forza Horizon 4,Forza Mostoesport 7)
Vagy Gran Turismosni
Én személy szerint a Forzár ajánlom és ott is a Horizont de a te döntésed
Igazából nincs külön live. Live ID van. Az a felhasználód. Ezzel lépsz. Nekem pl. ez a felhasználóm xboxon, win10en erre jönnek az emailek, egyszóval nekem egybe van minden. Ezen tudom kezelni az előfizetéseket meg mindent.
A live gold az az előfizetés amivel tudsz neten játszani és kapsz kedvezményeket játékokra.
A gamepass egy másik előfizetés ami magában foglal rengeteg játékot ami minden hónapban bővül. Ennek van a gamepass ultimate változata ami magában foglalja a goldot is és most hogy indul az új generáció belevonják az EA playt is. Ez az előfizetés EA játékokat ad. Jelenleg 86 teljes értékű játék van benne amik nagyon jók (összes battlefield, nfs, fifa kivéve a 21...stb). Az új játékaikat természetesen nem teszik bele, hogy azért legyen bevétel. :D De van lehetőség mindig egy 10órás trialt lejátszani az új játékkal, szóval szerintem nagyon jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!