Hogy lehet elérni, hogy a digitális fényképezőgép a képre ráírja a dátumot?
Ez hülyeség, az enyém is digitális és simán feliratozik, ha úgy van állítva! Meg a többi is. Amelyik nem az nagyon gagyi lehet, vagy nem feladata ez.
Használati utasítás?? Akár a neten is rákereshetsz, ha esetleg már nincs meg.
De ha belemész a menüjébe valahol biztos lehet állítani. Esetleg vidd be az üzletbe ahol vetted. Egyébként amikor én vettem egy kedves eladó fiú odaállt mellém és 10 percen keresztül bemutatta a gép funkcióit és mindent beállított és elmondott. - szerintem ilyen egy rendes eladó.
Ha a menüben be lehetne állítani, nem itt érdeklődnék.
És a gép nem gagyi...
De köszi a válaszokat.
Bocs, azt hittem te is olyan vagy aki nem ért hozzá :)) nem bántásból mondom.
És nem a te gépedre értettem, hogy gagyi.
Remélem sikerül beállítani.
Tudomásom szerint ezek a gépek automatikusan tárolják a dátumot - és még sok más fényképezési paramétert. Ezt az Exif információk között lehet megnézni, bármelyik képkezelő programmal (Properties menű választással). A dátum megjelenításáről a NYOMTATÁSKOR kell dönteni, illetve akkor kiválasztani, hogy megjelenjen, esetleg az időpont is másodpercre kijelezve.
Üdv. Gazsi
Gazsinak igaza van. Nem minden gépnél lehet a képre tenni a dátumot, de az exifben mindig ott van. Ha fontos, hogy rajta legyen, tedd rá Photoshoppal, vagy hasonlóval.
Üdv. szekalmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!