Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudnék tv-ről, pendrive...

Hogyan tudnék tv-ről, pendrive-ra rögzíteni?

Figyelt kérdés

Konkrétan a tv-men van ilyen funkció, és meg is tudtam csinálni úgy ahogyan kell.

Aztán jött a mindig tv dvb t2 hevc

átállása, és azóta nem megy.

Persze emailre nem felelnek telefonon meg nyomják a sablon szöveget, hogy még 2 hét, 1 hónap, stb...

Elegem van.Beteg édesanyámnak szoktam felvenni a kedvenc sorozatát, és most már vagy 3 hónapja nem, vagy csak szakaszosan tudja nézni.

Valakinek van valami tipp, hogy hogyan kerülhetném ki ezeket a xxxxxkat?

2020. nov. 3. 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

A problémádat értem, de kb. év elejétől (vagy már korábban is?)a Mindig TV info csatornáján ott volt az átállásról az információ, mi hogyan történik, mi szükséges a további vételhez.

Eldöntendő, hogy a TV alkalmas-e az új kodolású műsor vételére, teszt ábrát adtak. És ott volt az, mi szükséges a további vételhez.

Mit nem értesz ezen?

2020. nov. 3. 18:57
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
A kódolatlan csatornák továbbra is a megszokott módon jönnek. A hevc kodeket meg valószínűleg nem kezeli rendesen a tévéd, ez egy viszonylag új dolog itthon, kell egy kis idő mire minden új eszköz támogatja, de a mostaniak nem fogják. A hiba a te készülékedben van, kelleni fog egy olyan ami kezeli rendesen.
2020. nov. 3. 18:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha mégis: Lehet kapni SetTop boxot, az kélpes az új dekódolást "értelmezni".

Én tavasszal adtam vissza a "dobozukat", amit ingyen adtak, mert az én TV-m sem tudja hardveresen az "újat".

A műholdam (UPC direct) sose hagyott cserben, ráadásul a kártyával a zsebemben a telekre menet, ott is (vagy bárhol Európában) rendelkezésemre áll. (Nyaralás, camping)

2020. nov. 3. 19:05
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

"Aztán jött a mindig tv dvb t2 hevc

Persze emailre nem felelnek telefonon meg nyomják a sablon szöveget,"

Nem értem a koncepciódat. Ha nem alkalmas rá a készülék, mindegy kinek küldesz email-t, nem változtat rajta.

[link]

2020. nov. 4. 09:36
 5/10 A kérdező kommentje:

Hello.Nos 4 válaszból egy sem arra vonatkozik, amit kérdeztem, de sebaj.Leírom újra.

A tv készülékem képes pendrive-ra rögzíteni.De az átállás óta ez nem megy.Ez a probléma, és nem más.

Mit nem lehet ezen érteni?

El kellene olvasni az egész kérdést.

2020. nov. 7. 21:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Pedig hidd el, a készüléked nem megfelelő, nem ismeri a HEVC kodeket. Vagy ha dekódolni esetleg tudja, rögzíteni nem. Ennyi, nem tudsz vele sajnos mit kezdeni. Amikor ezt a tévét gyártották még nem létezett HEVC tévéadás. Sok tévén van vele egyébként probléma, van ami összenyomott fél képet mutat, mert erőszakolják a váltottsorosságot, amit a HEVC alapból nem tud, csak trükkel, amit a tévék nem mind tudnak fogadni (az LCD-n eleve nem is értelmezett az, hogy váltottsoros, a régi tévékhez pedig a box feldarabolja a képet ha kell, úgyhogy eleve nem értem minek erőltetik ezt az elavult dolgot). Ez egy nagyon új dolog még, ahogy jönnek ki az új tévék, azok már fogják tudni kezelni rendesen. De a mostani nem fogja soha.
2020. nov. 7. 21:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Akkor próbálok tiszta vizet önteni a pophárba, mert valami számomra nem egyértelmű és a leírásodból sem derül ki, legfeljebb most a "reklamációdból" feltételezek valamit.

Tehát: nem a csatornák vételével van gond, azok jönnek (mind!)továbbra is, csak az USB-s rögzítéssel.

Így van? Mert azzal van gondod, a válaszolók pedig félre"olvastak"..

2020. nov. 8. 17:44
 8/10 A kérdező kommentje:

Így van.A csatornák vételével semmi gond, eddig is mindig tv volt.

Csak a rögzítés a gond.

2020. nov. 19. 18:21
 9/10 anonim ***** válasza:

""Aztán jött a mindig tv dvb t2 hevc

Persze emailre nem felelnek telefonon meg nyomják a sablon szöveget,"

"A csatornák vételével semmi gond, eddig is mindig tv volt.

Csak a rögzítés a gond."

Ez nem tartozik a szolgáltatóra.

A szolgáltatás abból áll, hogy küldik a műsort. Odaért? A műsor paramétereire nincsenek veled jogviszonyban, azaz hogy tudod-e rögzíteni vagy sem, az nem az ő dolguk, ezért nem is válaszolnak.

Aki itt van, az meg nem tudja rá a választ, ahogyan te sem.

Engedd el a témát.

Ha gondolod, van egy PC tunerem ami tud rögzíteni, odaadom neked ingyen, de csak win7-ig van támogatása.

2020. nov. 20. 10:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagyon sok szolgáltató által továbbított (mert ő csak továbbít) műsor szerzői jogvédelmi okoknál fogva nem másolható, (értsd: rögzíthető),de ez a korlátozás sok egyéb adathordozón forgalomba hozott anyagra is igaz.

Szerintem itt bukik a dolog...

2020. nov. 20. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!