Hogyan tudnék tv-ről, pendrive-ra rögzíteni?
Konkrétan a tv-men van ilyen funkció, és meg is tudtam csinálni úgy ahogyan kell.
Aztán jött a mindig tv dvb t2 hevc
átállása, és azóta nem megy.
Persze emailre nem felelnek telefonon meg nyomják a sablon szöveget, hogy még 2 hét, 1 hónap, stb...
Elegem van.Beteg édesanyámnak szoktam felvenni a kedvenc sorozatát, és most már vagy 3 hónapja nem, vagy csak szakaszosan tudja nézni.
Valakinek van valami tipp, hogy hogyan kerülhetném ki ezeket a xxxxxkat?
A problémádat értem, de kb. év elejétől (vagy már korábban is?)a Mindig TV info csatornáján ott volt az átállásról az információ, mi hogyan történik, mi szükséges a további vételhez.
Eldöntendő, hogy a TV alkalmas-e az új kodolású műsor vételére, teszt ábrát adtak. És ott volt az, mi szükséges a további vételhez.
Mit nem értesz ezen?
Ha mégis: Lehet kapni SetTop boxot, az kélpes az új dekódolást "értelmezni".
Én tavasszal adtam vissza a "dobozukat", amit ingyen adtak, mert az én TV-m sem tudja hardveresen az "újat".
A műholdam (UPC direct) sose hagyott cserben, ráadásul a kártyával a zsebemben a telekre menet, ott is (vagy bárhol Európában) rendelkezésemre áll. (Nyaralás, camping)
"Aztán jött a mindig tv dvb t2 hevc
Persze emailre nem felelnek telefonon meg nyomják a sablon szöveget,"
Nem értem a koncepciódat. Ha nem alkalmas rá a készülék, mindegy kinek küldesz email-t, nem változtat rajta.
Hello.Nos 4 válaszból egy sem arra vonatkozik, amit kérdeztem, de sebaj.Leírom újra.
A tv készülékem képes pendrive-ra rögzíteni.De az átállás óta ez nem megy.Ez a probléma, és nem más.
Mit nem lehet ezen érteni?
El kellene olvasni az egész kérdést.
Akkor próbálok tiszta vizet önteni a pophárba, mert valami számomra nem egyértelmű és a leírásodból sem derül ki, legfeljebb most a "reklamációdból" feltételezek valamit.
Tehát: nem a csatornák vételével van gond, azok jönnek (mind!)továbbra is, csak az USB-s rögzítéssel.
Így van? Mert azzal van gondod, a válaszolók pedig félre"olvastak"..
Így van.A csatornák vételével semmi gond, eddig is mindig tv volt.
Csak a rögzítés a gond.
""Aztán jött a mindig tv dvb t2 hevc
Persze emailre nem felelnek telefonon meg nyomják a sablon szöveget,"
"A csatornák vételével semmi gond, eddig is mindig tv volt.
Csak a rögzítés a gond."
Ez nem tartozik a szolgáltatóra.
A szolgáltatás abból áll, hogy küldik a műsort. Odaért? A műsor paramétereire nincsenek veled jogviszonyban, azaz hogy tudod-e rögzíteni vagy sem, az nem az ő dolguk, ezért nem is válaszolnak.
Aki itt van, az meg nem tudja rá a választ, ahogyan te sem.
Engedd el a témát.
Ha gondolod, van egy PC tunerem ami tud rögzíteni, odaadom neked ingyen, de csak win7-ig van támogatása.
Nagyon sok szolgáltató által továbbított (mert ő csak továbbít) műsor szerzői jogvédelmi okoknál fogva nem másolható, (értsd: rögzíthető),de ez a korlátozás sok egyéb adathordozón forgalomba hozott anyagra is igaz.
Szerintem itt bukik a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!