Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Youtube videok vágásához...

Youtube videok vágásához milyen programot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szerelős videokat szeretnék csinálni de nem értek ezekhez a programokhoz melyiket ajánlanátok ami viszonylag egyszerűbb de mégis szépen lehet vele dolgozni?

2020. nov. 3. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
openshot-ot ajánlom, de moviemakerrel is lehet videókat vágni, mennyire kezdő szinten akarod. Amúgy ajánlom még az aftereffectet és a sony vegast, de azok már komplikált programok az előzőekhez képest és fizetősek vagy torrent tékások :)
2020. nov. 3. 13:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a Wondershare Filmora-t használom.

Többet tud egy MovieMaker-nél, de egyszerűbb, mint egy Vegas (nem is tud annyit)

2020. nov. 3. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a Vegas vált be. Az igaz hogy a kezelhetősége nem a legegyszerűbb, de nem is ehetetlen megtanulni. Youtube-n számos oktató videó van erről, és vannak elég szájbarágós videók erről hogy az alapokkal hogyan kell kezdeni, mi mire való, mire figyelj stb... Persze mint mások írták léteznek ennél egyszerűbb programok is, kezdésnek ehet elég lesz, de ha többet akarsz akkor bizony a Vegas lenne a legjobb választás. Én javaslom hogy inkább azt kezdd el tanulni, pár órát belefektetsz az oktató videók megnézésébe, hogy megtudd nagyjából mi van. Aztán csinálsz egy rövid kis videót, próbából amit felveszel és szépen összevágod, szerkeszted, renderelsz a végén és ennyi. Aztán ha ez megy akkor lehet cifrázni a dolgot, fejleszteni stb... Egy ilyen utómunka több óra is lehet akár. Nekem egy laza 15-20 perces videómhoz közel minimum 1 órányi nyers anyag kell és 4-6 óra mire összevágom, és plusz 1 óra ha feliratot csatolok hozzá meg aláfestő zenét ezeket én mindig a végére hagyom, addigra már az összevágott nyers anyag megvan elejétől a végéig. Akkor szépen feldobom ezekkel az apróságokkal ezek gyorsabban mennek nekem legalább is, aztán visszanézem, és ha minden ok akkor renderlés jön. Ha az is megvan akkor feltöltöm, videó hosszától és nagyságától függ hogy ez mennyi ideig tart. Ha fel van töltve akkor yt-n belül még elvégzek pár beállítást, címkézem, leírást teszek be stb... ezekkel 15-20 percet még elszoktam tökölni és amint látom hogy minden szép és jó közzé teszem és ennyi.
2020. nov. 16. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!