Hogyan tudnám összekötni a DVD-met a TV-vel, hogyha a PS-el már összekötöttem, és már nincs több hely az audio, video kábelnek?
Itt van a kép a csatlakozókról:
A Scart helyére van bedugva a PS2-m, és a maradék 5 db csatlakozóba kellene bedugni a DVD csatlakozóit, és ezt szeretném vhogy megoldani. Ha esetleg tudnátok küldeni egy olyan linket ahol megrendelhetem a kábelt, amivel össze tudnám kötni a DVD-t és a TV-t azt megköszönném.
Köszönöm!
Elvileg egy ilyenre van szükséged a kép átvitelére:
A piros-kék-zöld (mindkét végén)
A hanghoz pedig ezen az oldalon található RCA-RCA kábel kell:
A komponens kimenetet én még sose használtam ,úgyhogy azért kérj az üzletben tanácsot, vagy várd meg, hogy valaki még hozzászóljon. Ha jól tudom, akkor a DVD lejátszón is át kell majd valamit állítani, de ezt majd meg tudod nézni a használati útmutatóban.
scart elosztóval meg tudtam oldani , először a hang egy kicsit halk volt de aztán megigazítottam a csatlakozót és utána már tökéletesen működik
mégegyszer köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!